Чао на Холман – Н’Зогбия под ножа

Начало Форуми Aston Villa Играчи Чао на Холман – Н’Зогбия под ножа

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Автор
  Публикации
 • #1188
  Койчо Койчев
  Участник

  Холман заминава за Дубай – [url=http://]http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23017089[/url]

  Не се споменава за трансферна цена, но няма да сме на загуба, тъй като го взехме без пари от Холандия. Аз лично съжалявам, че не успя да се наложи – харесваше ми като игра и има добър удар от далеч. Последното много липсва на Вила… дано Сашко сега замести Холман в това отношение.

  Чарлз пък се контузил докато бил на ваканция в САЩ – [url=http://]http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23010031[/url]

  Не го знам какво е правил, но кажи-речи проваля сезона си, предвид конкуренцията, която се заформи по крилата. Кога ли този играч ще почне да играе редовно на високо ниво…

  #1189
  Анонимен
  Гост

  Кога ли !?Според мен никога.Аз си мисля,че е време да си намери друг отбор.Същото важи и за Айланд,Банан,Хърт та даже и Ахмади по аз така мисля.С тези 5 досега нечувани играчи и с това което имаме като наличност…незная!?Важно е да се задържи Бентеке на този етап.Другото с игра може да се постигне.

  #1190
  Димитър Бонев
  Модератор

  Имаме още да чистим- Банан,Гивън и Айрлънд.Дано прибирем Гарет Бари- такъв играч ни трябва.Но доколкото познавам Ламбърт, едва ли ще се стигне да положителен край.Дано тази година се сбъднат мойте мечти- да завършим в Топ 6.Нали знаете- когото сме номинирали за играч на изминалия сезон, през лятото го продаваме!!!
  Ще правя фанелки- тип Лакоста, светло сини с бродирана емблемата на фен клуба.Ако има желаещи- пишете.

  #1191
  Койчо Койчев
  Участник

  Ахмади нямаше шанс да се докаже. Трябва му още един сезон. Но да – засега е дупка…

  Изброените Банани, Ирландци и разни Дадени вратари трябваше отдавна да се разкарат. Уви, мисля си, че първия ще остане… А жалко и за „ирландеца“ – направи един хубав сезон в Ман $ити и ако може да играе така постоянно, то щеше да е чудесно… просто поредното главозамаено от парите футболистче…

  Г-н Бонев, бихте ли ни информирали каква би била цената на тази тениска? 🙂

  #1193
  Димитър Бонев
  Модератор

  Очаквам офертите на фирмите.Исках тениските да бъдат на Макрон, но от там ми искаха 14 паунда за фанелка и по 4 още за бродиране на емблемата.Затова се насочих към български производители.Има възможност да има на тях и логото на нашият партньор,те ни го предложиха като поемат част от цената, но това ще го уточним в петък ,когато ще подпишем договора.Ще бъдат небесно сини с копчета бордо.

  #1217
  Искрен Иванов
  Участник

  Някак си не съм съгласен, че Хърд е слаб футболист. Това момче по принцип е халф, а го пращат да играе в защита. При това се справя не по-лошо от един Бейкър да речем. Банан ако си върне формата от преди 2 сезона ще се превърне в несменяем титуляр. Виж Айърланд, Гивън, Бент, Хътън, Нзогбия… Това са играчи, които просто нямат място в отбора.

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.