Събития

Преглеждане на 5 съобщения - от 1 до 5 (от всички 5)
 • Автор
  Публикации
 • #768
  Анонимен
  Гост

  Здравейте!

  Добавих нова секция – [url=http://bulgarianlions.eu/събития]Събития[/url], която е включена не само в главното меню, но и в секция [url=http://bulgarianlions.eu/новини]Новини[/url].
  Ако има въпроси или коментари, пишете в тази тема.

  Надявам се да ви допадне!

  #1088
  Малин Димитров
  Участник

  Здравейте. Не знам дали тук е мястото за моето предложение, но става въпрос за секцията „Събития“ така че ще споделя мнението си тук. Направи ми впечатление, че когато заредя „Събития“-та, въпросните започват от най-старите. Не е ли по-добре да не се налага да цъкаш още веднъж на последната страница за най-новите, а направо да си бъдат в обратен ред – 1-ва стр. – най-новите (малко объркано се получи накрая) 😉 Поздрави от мен, продължавайте все така.

  #1089
  Анонимен
  Гост

  Да. И аз съм го мислил това, но пък ако има много предстоящи събития, по-близките ще се загубят измежду изминалите и най-далечните в бъдещето. Та за това в [url=http://bulgarianlions.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8][b]секция „Новини“[/b][/url] пише предстоящите 5-6 горе в ляво. Та се чудя и аз как да го направя. Мога да им обърна реда, вярно, първо да показва последните. Сега след малко ще се заема. B)

  #1090
  Анонимен
  Гост

  Вече би трябвало да се показват първо последните събития в [url=http://bulgarianlions.eu/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F][b]секция „Събития“[/b][/url]. Благодаря за предложението. Надявам се да допадне и на другите. Аз съм навит да е така. Вярно е по-удобно.

  #1091
  Малин Димитров
  Участник

  Благодаря за бързата реакция. Надявам се че и за останалите така ще е по-удобно 🙂

Преглеждане на 5 съобщения - от 1 до 5 (от всички 5)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.