Роберто Ди Матео

Начало Форуми Aston Villa Треньори Роберто Ди Матео

Преглеждане на 10 съобщения - от 1 до 10 (от всички 10)
 • Автор
  Публикации
 • #3478
  Димитър Бонев
  Модератор

  Вече официално е мениджър на отбора.Не ми харесва че винаги е уволняван за слаби резултати,но след като другите отказаха, ще трябва да се примирим.Дано разкара рендетата и да наложи атакуващ стил на игра.Засега съм повече скептичен отколкото с очаквания от него.Това което бях слушал за него от Шалке 04 никак не ми харесва ,но знае ли човек..

  #3669
  Димитър Бонев
  Модератор

  Всички се скъсват да пишат че Ди Матео ще бъде уволнен.Вие на какво мнение сте – трябва ли да бъде уволнен или да му се даде още време ?

  #3670

  Offical di matteo sacked !!!! Bye Bye!!! 🙂

  #3671
  Димитър Бонев
  Модератор

  Мисля че това е грешка но времето ще покаже.

  #3672
  nigel_spink_gloves
  Участник

  Логично, след 1 победа в 12 мача и процент на победи 8,3%. Няма какво да го чакат РДМ повече – на 4 точки от последното място сме и на 15 от първото. Ако го бяха оставили до нова година, щеше да означава да отпътуваме към Лига 1 транзит. Стига експерименти с тоя клуб.

  В момента има свободни няколко много добри треньори за това ниво и трябва да се действа бързо. 10-те точки от плейофите са доста, но има още много мачове и има шанс ако влезем в една серия от 5-6 победи да скочим нагоре.

  #3673
  Искрен Иванов
  Участник

  Джон Грегъри обяви официално, че чака онаждане от Вила 😀 Просто си нямам и на идея кой би рискувал да се захване с нас. Що не вземем да върнем Шерууд? Интересно ми е как би се справил в Чемпиъншип.

  #3674
  Димитър Бонев
  Модератор

  Казаха ми че днес във базата са били Стив Брус и Дейвид Моис. Втория какво е правил там – нали си има отбор?

  #3675
  Светла Бонева
  Участник

  Мисля че на Роберто му беше дадено малко време.Трябваше да го оставят да работи с отбора.Ситуацията от миналата година се повтаря и дано не изпаднем в по-долна дивизия.

  #3676
  nigel_spink_gloves
  Участник

  [quote=“Eti“ post=2909]Мисля че на Роберто му беше дадено малко време.Трябваше да го оставят да работи с отбора.Ситуацията от миналата година се повтаря и дано не изпаднем в по-долна дивизия.[/quote]

  Не съм сигурен, че 4 месеца са малко време за един способен мениджър да си подреди колибката като за начало. Това означава да направи най-малкото здрава защита. Аз не видях досега кой знае какво, освен че се мятаме в атака и после ни удрят в земята. Класирането е красноречиво. Позорът с Лутън не го и коментирам. :blush:

  Топката сега е в китаеца. Ако сложи някой анонимник като мениджъра на Лутън, за който се пише по медиите, вместо доказан мениждър за това ниво, смехорията ще продължи мъчително. Само мое мнение… :unsure:

  #3677
  b
  Участник

  [quote=“nigel_spink_gloves“ post=2906]Логично, след 1 победа в 12 мача и процент на победи 8,3%. Няма какво да го чакат РДМ повече – на 4 точки от последното място сме и на 15 от първото. Ако го бяха оставили до нова година, щеше да означава да отпътуваме към Лига 1 транзит. Стига експерименти с тоя клуб.

  В момента има свободни няколко много добри треньори за това ниво и трябва да се действа бързо. 10-те точки от плейофите са доста, но има още много мачове и има шанс ако влезем в една серия от 5-6 победи да скочим нагоре.[/quote]

  Много правилно . Напълно подкрепям мнението .

  Предпочитам да вземем Давид Вагнер . Но не зависи от мен :woohoo:

  Този Стив Брус както е фаворит не ми вдъхва доверие . Амортизиран ми се вижда .
  Трябва някой смелчага . Да ги подхване със страст а не да е безличен като Роберто . На полувремето да сменя тактиката понеже е объркана като Шерууд или да стой безучатно като Ламбърт .

  Искам като Мартин Онийл да скача да лудеее на тъча , да е вдъхновяващ .
  Определено претоплени манджи като Шерууд даже не искам и да стъпват около стадиона.

Преглеждане на 10 съобщения - от 1 до 10 (от всички 10)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.