Реми Гард

Начало Форуми Aston Villa Треньори Реми Гард

Преглеждане на 10 съобщения - от 1 до 10 (от всички 10)
 • Автор
  Публикации
 • #3143
  Димитър Бонев
  Модератор

  Реми Гард-поредния ученик във Висшата Лига или нова революция при нас?Като му гледам постиженията с Лион, никак не ми вдъхва доверие-пето,четвърто,шесто.Като коментатор на Канал+ беше добър и дано да си е водил записки какъв стил на игра ,носи победи на отборите.Добре е че има и футболисти, който често е наблюдавал във Франция и ще знае как пълноценно да ги използва.Чух че обичал да залага на младите кадри в отборите-това ще е добре ,защото все още имаме кадърни момчета.Като гледам реакциите на англичанчетата ,обаче си мисля че ще му е доста трудно.Дано да го оставят да работи по-дълго,че иначе ще трябва да сменям албума си от снимки с автографи с нов 🙂

  #3150
  nigel_spink_gloves
  Участник

  Реми Гард ми изглежда сериозен тип, но си е дебютант във ВЛ, което прави увереността ми доста условна. От друга страна виждаме, че и „стари пушки“ като Сам Алардайс не могат да вършат чудеса, когато нещата са тръгнали по нанадолнището, а ние сме си точно по пистата. Ако и до коледните кръгове сме в зоната, не ми се мисли… :unsure:

  #3154
  Димитър Бонев
  Модератор

  Само не можах да разбера Гард уплашен ли беше или просто не показваше емоциите си? Ако съм на негово място ще взема в екипа си и треньорите на децата- тези които ги учат на и игра с топка.

  #3156
  nigel_spink_gloves
  Участник

  [quote=“mitko0802″ post=2388]Само не можах да разбера Гард уплашен ли беше или просто не показваше емоциите си? Ако съм на негово място ще взема в екипа си и треньорите на децата- тези които ги учат на и игра с топка.[/quote]

  И на мен това ми направи впечатление, тези около него подскачаха, ръкомахаха, а Гард беше като сфинкс. Дано да е видял за какво става дума и да има бързи идеи за ремонт, защото пари за трансфери едва ли ще му отпуснат скоро. А за треньорите от школата – там е легендата Гордън Кауънс, който не се справя никак зле с U21, за мен той би бил фаворит изобщо за мениджърското място, не знам обаче той ли не иска или няма кой да го забележи.

  #3158

  На мен пък държанието на Гард снощи ми хареса. За разлика от Шърууд, който на първия си мач в ложата подскачаше като гламав и след това се видя, че хал хабер си няма от треньорската професия. Сега на мен лично Гард ми изглеждаше на човек стъпил на земята, който осъзнава с какво се захваща. Човек, който вече обмисля и има идеи как да вдигне отбора. Вярно няма кой знае какви успехи като треньор, а и Висшата лига е нещо ново за него като мениджър, но на мен ми изглежда като човек, който има интелект и идеи като мениджър. Много се надявам да не бъркам и това да не е поредното ни треньорско недоразумение!!! Аз лично му пожелавам да стане нашият Арсен Венгер и да постигне поне същите успехи с Вилла!!!

  #3160
  Димитър Бонев
  Модератор

  Ихааа..И аз на това се надявам.Когато му гледах интервюто останаха с убеждението че е наясно какво го очаква и не говори празни приказки.Дано,дано..Когато му видя реакциите и смените по време на мач ще имам по-голяма представа за неговите качества.Това е първия мениджър от който не очаквам чудеса-дано да ме опровергае и накрая на сезона да мога да кажа хубави неща за него.

  #3161
  elitsa
  Модератор

  Симпатяга е !Пожелавам си да го харесам и като мениджър..

  #3162
  Димитър Бонев
  Модератор

  Искате ли да ви поръчам снимка с автограф от новия ни мениджър? Заявките ви очаквам до понеделник,09.11.2015

  #3170
  Rumen Raykov
  Участник

  Естествено 🙂

  #3173
  Петко Палов
  Участник

  Искам 🙂

Преглеждане на 10 съобщения - от 1 до 10 (от всички 10)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.