Относно фен клуба

Начало Форуми Основен форум Предложения Относно фен клуба

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Автор
  Публикации
 • #2837
  Димитър Бонев
  Модератор

  Здравейте момичета и момчета.Едни месец преди да завърши сезона искам да си поговорим за фен клуба и организацията в него,финансирането и други неща свързани с него.

  1.Преди всичко трябва да попитам има ли някой желаещ да стане председател на клуба?
  2.Желае ли някой да стане координатор и помощник на председателя,съгласни ли сте във всеки град да има човек,който да движи нещата свързани с клуба ?
  3.Има ли някой желание да помага с поддържането на сайта и писането на статии?
  4.Трябва ли да продължим с играта която провеждаме вече две години?
  5.Имате ли някакви идеи за финансиране,участия и прояви на фен клуба?
  6.Какво трябва да премахнем,добавим към сайта и към фен клуба?
  7.Как смятате-трябва ли да има членски внос и на каква стойност трябва да е той?
  Имам още въпроси, но ще се радвам ако получа отговор поне на тези.
  Благодаря и очаквам вашите отговори.

  #2898
  Rumen Raykov
  Участник

  Аз все чаках някой друг да отговори, че да не съм първи, но тъй като явно няма желаещи, ще си кажа моето мнение.
  Първо, мисля че като председател ти се справяш чудесно.
  Като цяло лично аз нямам времевата възможност да допринасям с координиране, организация и т.н. За съжаление явно и от другите колеги няма голям интерес или възможност, което означава, че основната тежест пада върху теб, за което предполагам, че от името на всички мога да кажа „Благодаря!“.
  Това с играта смятам, че е забавно, а и дори може да е стимул за някои хора да влизат по-често във форума. Не знам защо напоследък интересът сякаш спадна.
  Членски внос трябва да има. Все пак правиш неща, които струват пари. Не си спомням колко беше за този сезон, но нещо в рамките на 20-30 лева ми звучи разумно.
  Преди малко ме каниха да гледам финала с фен клуба на Арсенал и се замислих, че този сезон май изобщо не сме се събирали да гледаме мачове заедно, което е жалко. Ясно е, че е трудно да се организираме, тъй като сме от различни градове, но може би поне частта от фен клуба, която е в София (предполагам, че тук сме най-много) можем да се събираме от време на време. А може и веднъж в годината да се пробваме да направим някаква по-масова сбирка в някой по-централен град, дето горе-долу да е удобен на всички.

  Това е от мен за момента. Успех довечера!

  #2907
  Койчо Койчев
  Участник

  Подкрепям казаното от Румен.

  Смятам, че наистина поне няколко пъти през сезона трябва да си направим национална среща. Да речем в :
  – началото на сезона (~ в края на септември, когато отпуските са минали и вече имаме няколко мача зад гърба си), за да разнищим трансферното лято, първите няколко мача, да споделим какво очакваме до края и т.н.;
  – края на сезона, за да поразмишляваме какво се случи през годината, защо се случи и т.н. (след Гергьовден приключват празниците и да речем предпоследния или последния ни мач за сезона би трябвало да са удобни за повечето хора) .

  Предлагам да има и една нощувка, за да може вечерта след мачовете, които ще гледаме заедно, да се почерпим и на следващия ден (неделя) да се прибираме спокойно 😉

  С две ръци „ЗА“ сбирката да е в по-централен град – Стара Загора/ Велико Търново и околностите им би трябвало да са удобни за повечето хора и няма да има толкова „ощетени“ (съответно „привилегировани“) фенове.

  #2908
  Димитър Бонев
  Модератор

  Добре.Съгласен съм че трябва да се събираме-имам голямо желание да го направим.Ще го обявяваме по-рано за да можем да се организираме.Обмислям варианта да направим организатори по градове.Аз в Русе ги организирам,но в София,Бургас,Пловдив и други градове няма кой да го направи.Обмислям да поканя някой от вас да пише статии за мачовете и събитията около клуба-ще ми е от голяма полза.Членството им ще бъде наполовина.Аз ще продължавам да си плащам целия чл.внос-турнира в София го платих с 80лв мои пари,защото не исках да се излагаме пред другите.Не виждам да има желаещи да си закупят гривни от фондацията на Стилиян – надявах се че поне вие ще сте активните.Чакам още ваши предложения.Вече ще имаме за партньор и Оргахим.

  #2918
  Петко Палов
  Участник

  Аз мисля, че мога да удрям по едно рамо за статиите……

  #2919
  Димитър Бонев
  Модератор

  Супер. Койчо вече помага за което му Благодаря. Петко щом си навит ще тевключим и теб.

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.