Отбор на фен клуба

Начало Форуми Основен форум Предложения Отбор на фен клуба

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 16)
 • Автор
  Публикации
 • #2206
  Димитър Бонев
  Модератор

  Време е вече да си направим отбор който да е конкурентен на останалите фен клубове в страната и на тези на Вила от цял свят. Така ще имаме възможност да се събираме по-често и да се опознаем по-добре.Който има желание и възможност го каня да се включи в отбора.Имаме две възможности- да играем с екипи на Вила или да си направим с нашата емблема.Преговарям с Адидас и Макрон а нашите партньори ме увериха ,че и те ще помагат.Всеки да заяви на какъв пост може да играе, зная че голяма част от вас практикуват тази игра.Очаквам вашите мнения и предложения. 🙂

  #2207
  Искрен Иванов
  Участник

  Нямаше по-добър вратар от мен в махленските мачлета, но това беше отдавна. След операцията, която ми правиха обаче въобще не е препоръчително да играя футбол, както и какъвто и да било друг контактен спорт всъщност. Виж ако ти трябва някой, който да реди състава и да мисли тактиката – брой ме. Сигурно ще се справя по добре от Ламбърт… 👿

  #2208
  Димитър Бонев
  Модератор

  Дадено Г-Н Иванов.Днес се разбрах с Каменица че ще ни предоставят екипи на които ще сложат и нашата емблема а догодина ще направят екипи по поръчка.Който е съгласен да се включи в отбора, трябва да си каже на какъв пост обича да играе,кой размер екип да му поръчам.Екипа включва калци, шорти и фланелка.
  Искам да си кажете мнението и какъв цвят да са екипите.Опциите са: бели,зелени,сини,черни и червени.

  #2211
  Анонимен
  Гост

  Мен сега мЪй срам да казвам че съм от Вила.Като съм с фланелката по гезмето и някой като каже,бате много сте зле и….Без мен

  #2213
  Димитър Бонев
  Модератор

  Ха,ха.Вито ме разсмя добре 😛

  #2214
  Dimitar Zlatanov
  Участник

  Ние с брат ми (Тошко Златанов) се включваме в отбора – и двамата го джиткаме защитници, но може да се включим и напред. Както се казва – запълваме дупки всякакви. Иначе за екипите, аз съм ЗА цвят бордо ако има, ако ли не – най-добре черен или червен ми се струва. Идеята е супер да се събираме да ритаме – стига всеки от нас да намира време поне веднъж месечно съм за да поджиткваме. Ако няма съперник, аз се наемам да намирам.

  #2215
  Georgi Gabrovski
  Участник

  Mnogo dobra ideq,bi bilo mnogo hubavo da imame otbor.Moqta pozitciq e half i sas sudovolstvie bih igral 🙂 .Za ekipite….mislq 4e bordo,sinio ili bqlo sa pravilnite cvetove i trqbva da se izbira m/u tqh 🙂

  #2216
  Гален
  Участник

  Аз също съм ЗА ! За моя отбор ще играя където е нужно B) B) B)

  #2217
  Димитър Бонев
  Модератор

  Момчетата от Русе днес направиха първата тренировка 🙂

  #2235
  Петко Палов
  Участник

  Пишете и мене в отбора 🙂
  От вратар до нападател, ако трябва и треньор…Важен е купона 🙂

  #2239
  Димитър Бонев
  Модератор

  Както знаете финалния турнир от“Каменица Фен Купа“ ще се проведе в Русе на 30-31 август.Това ще бъде и официалния ни дебют като отбор.Противник ще ни бъде отбор съставен от спортни журналисти.Желаещите да се включат в отбора ,трябва да се запишат до 16 август.

  #2407
  Димитър Бонев
  Модератор

  На вниманието на всички членове на клуба!!!Всички записали се в отбора на фен клуба, да изпратят на председателя на клуба,на личния му имейл,данните си като размери за фланелката,шортите и номер на калците..Напремер – фланелка-XL , шорти – размер L, калци 43. Благодаря.

  #2645
  Димитър Бонев
  Модератор

  Това мисля да публикувам в медийте.Какво е вашето мнение по въпроса?

  Началото – спортна дейност, благотворителност, социална ангажираност .
  Футболния отбор на Bulgarian Lions A.V.S.C. е създаден през 2014 година, след като голяма част от членовете на клуба спонтанно решиха, че идеята си заслужава. Така новосформирания отбор от членове на клуба от цялата страна присъстваха на първия официален мач по време на провеждащия се в град Русе финален турнир от Каменица Фен Купа. Срещата се проведе на Градския стадион в Русе, а противник ни беше сборен отбор от журналисти. В състава ни имаше членове на клуба от Англия, Стара Загора, София и Пловдив и със специалното участие на Божидар Искренов и на Кирил Глушков, мениджър на Каменица Фен Купа. Клубът ни записа победа с 4-2.
  Фен клуба още от създаването си макар и с малко – директно и индиректно, допринесохме за личностните каузи зад тези прояви.А те не са никак малко – събирахме пари и играчки за децата от болници Acorns във Бирмингам, като лично капитана на Астън Вила, Стилиян Петров, ги раздаде от наше име, събрахме пари и дарихме фланелка на отбора за Благотворителния търг, организиран от Дарик Радио и Ники Кънчев, разпространявахме фланелки в подкрепа на лекуващия се от левкемия наш капитан . Ние вярваме, че всеки човек трябва да притежава чувство за Лична социална отговорност – подобие на Корпоративната социална отговорност, развитието на които ще помогне на много хора в нужда и ще облагороди обществото ни като цяло. Още повече, това важи и за организациите с идеална цел – ние трябва да бъдем пример за социално отговорно поведение и подкрепа към нуждаещите се! Съответно ние предлагаме и начин, по който всеки човек и всяка компания да изрази своята личностна и обществена позиция и подкрепа – чрез спорта!
  Всички футболни срещи ще бъдат с благотворителен характер. Спортните събития, които организираме ще са с демонстративен, състезателен, семинарен , благотворителен и рекламен характер . Целта ни е и да бъдат поканени личности свързани с футбола.
  Имаме идея да организираме във бъдеще време и Лига между фен клубовете от цялата страна като схемата на мачовете може да е :
  – уникална система за точкуване, вземаща предвид и коефициент на ефективност, феърплей и др.
  – свoбодна програма – участниците в Лигата задават сами часовете и датите си за участие.
  – възможност за предизвикателства срещу опоненти – например отбори от футболисти играещи в различни отбори, отбори на журналисти или зрители.
  – канене и приобщаване на участници от малцинствени групи, от различни етнически и социални групи, хора с физически увреждания.
  – много индивидуални и отборни награди
  – широко медийно отразяване
  Стратегия – Спортът като социален инструмент
  Една от нашите главни цели е да създадем устойчиви контакти и връзки между клубовете,подкрепящи останалите отбори – главно със социална и обществено-значима насоченост (превенция срещу различни зависимости, рискове, нездравословен начин на живот, социално изключване и др.) Желаем да осигурим най-добрите условия – за да може да участват деца и юноши от всички социални слоеве – за подготовка и състезателен процес на момичета и момчета и аматьори (мъже и жени) по този вид спорт, а в по-дългосрочна перспектива – а защо не и за всички възможности за професионална реализация в спорта!
  Периодично изразходване на средствата
  Средства от Благотворителните мачове ще бъдат дарявани на хора / организации в нужда, индивидуалности с определени заложби в спорта и / или за подпомагане на тяхното физическо развитие, активен начин на живот, социално включване, даване на възможност за спортна изява и др.
  Има идея да се създаде фонд във който ще бъдат привеждани средства за благотворителност, като всеки ще бъде информиран за изразходването им.
  Всеки може да помогне: като индивидуален дарител или юридическо лице, чрез присъединяване на събитие , като партньорска спортна организация, подпомагаща фонда или просто като участник в нашите турнири…
  Фондът е средство за подпомагане на деца от различни социални и етнически общности, както и спортисти, нуждаещи се от специални грижи
  Ще разбирате първи за всички наши дейности, касаещи набирането на участници, участие във вътрешни и международни срещи и проекти в нашия сайт. Всеки участник ще получава значка на фен клуба.

  #2656
  Христо Станчев
  Участник

  + 1 🙂

  #2662
  Димитър Бонев
  Модератор

  Мога да обявя че на 28 март,преди мача на националния отбор ще се проведе турнир между нашия отбор,на Ман Ю.,Нюкясъл и Галатасарай.Целта на турнира ще е набиране на средства за фондацията на Стилиян Петров.Със средствата ще бъдат закупени гривни, чрез който се набират средствата.На всички участници и дарители ще бъдат изпратени след това от гривните.След мачовете ще се почерпим с останалите отбори и ще се подготвим да подкрепим националния отбор срещу Италия.Ще има хора и от Астън Вила.Тези който не могат да присъстват могат да подкрепят каузата и също ще получат гривни.Едната гривна струва по седем лева.Искам да ми кажете кои от вас имат желание да играят в отбора и на какъв пост.Ако проекта ни в http://www.yatoto.com/projects/zaedno-mozhem-poveche/about спечели ще бъдем и с новите тениски на клуба.

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 16)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.