Нюкясъл – Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове Нюкясъл – Вила

Преглеждане на 3 съобщения - от 1 до 3 (от всички 3)
 • Автор
  Публикации
 • #815
  Димитър Бонев
  Модератор

  Най – после да видим нещо запомнящо се.В този мач всички играха като отбор и при малко повече концентрация и майсторство щяхме да си тръгнем с трите точки и Ламбърт нямаше да се държи за главата.Дано само този мач не е временно явление и до следващият мач се обиграят момчетата. Койчо правилно каза че им трябва много малко и си пролича че има израстване в момчетата- та все пак ние сме най – младият отбор във Висшата Лига.

  #816
  Веселин Добрев
  Участник

  Няколко положителни неща за мен разпознах в този мач.
  Игра с едно докосване и двойни подавания. Опростен и ужасно ефективен начин да се избегне противниковата преса и да се изведе играч лице в лице с противниковия вратар.
  В предишни коментари аз неведнъж съм споделял, че ако МОН бе развил този стил на игра, можеше много повече успехи да пожъне с Вила.

  #817
  Анонимен
  Гост

  МОН е минало…като цяло ми хареса мача.Това че в началото бяхме по добри и по ефективни се видя.Второто полувреме бяхме на обратния полюс.Ел Ахмади ако го няма сме зле.Н’Зобия за него 9мил.ли платихме не се сещам.Ем защо не го разкара този.Айрланд за него…с теа 2 леви крака,дето бяга от топката.Агболахор бяга ли бяга ,бяга и само това.В следвашия мач очаквам съвсем друг състав.Радвам се на Гузан справи се добре.Е таз тупалка на оня ама..Забравих Бабан ли е там да вземе и той ли да си почине малко ли!?

Преглеждане на 3 съобщения - от 1 до 3 (от всички 3)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.