Мачът на 26 май

Начало Форуми Aston Villa Мачове Мачът на 26 май

Преглеждане на 7 съобщения - от 1 до 7 (от всички 7)
 • Автор
  Публикации
 • #1152
  Димитър Бонев
  Модератор

  Всички членове на клуба ще се събират пред стадион „Васил Левски“ в 14,00 часа.Билети има предостатъчно и всеки може да си закупи от касите пред стадиона.Желателно е всички да са с екип на Астън Вила.Председателя на клуба ще бъде от 25 май в София и ще организира сбирка на членовете на клуба с хора, работещи в Астън Вила, като е организирано посещение на футболния мач Левски- Славия, а след това гледане на финалния мач от Шампионската Лига.Футболистите на Вила ще играят голф на 25 май на игрището в Правец а след това ще имат барбекю. Ако желаете можем да отидем там и да гледаме заедно финалният мач. Желаещите да се свържат с председателя.

  #1153
  Ivan Milushev
  Участник

  Митко, а къде ще се гледа финала на Шампионската лига? Ако има организация за това, брой ме и мен.

  #1154
  Анонимен
  Гост

  Къде ще е скарата да одиме да тъпчиме кИбабЧита по случай оставането в лигата?

  #1155
  Димитър Бонев
  Модератор

  Случайно да имате предложения?

  #1156
  Ivan Milushev
  Участник

  Ако ще има присъстват и англичани, някой irish pub може би ще им допадне повече. J J Murphy’s – класика, хубава храна, бира, доста телевизори, малко дебело и бързо свършват местата. Irish harp – бирата си е бира, кухнята малко им куца и по-малко на брой телевизори.

  #1158
  Димитър Бонев
  Модератор

  От клуба ме информираха че се предвижда футболна среща между ЦСКА и Астън Вила.Датата и мястото се доуточняват, като сумата ще бъде дарена за фондацията на Стенли. 🙂

  #1160
  Анонимен
  Гост

  Да минат преди началото да загреят с червените,няма лошо.Пък и дано Бентеке да остане да ни вкара 2-3 опаа повече ще са гаранция.

Преглеждане на 7 съобщения - от 1 до 7 (от всички 7)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.