Лотус Парк

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
 • Автор
  Публикации
 • #3487
  Димитър Бонев
  Модератор

  Ще има повишаване капацитета на „Вила Парк“ с още 16 000 места.Фирмата която ще извършва ремонта и дооформянето на стадиона има предложение за смяна на името. Отделно ще влязът в касата на клуба още 40 милиона.Тяхното предложение за име е „Лотус Парк“ със срок за следващите 7 години.Има изпратено запитване до мен дали съм съгласен със смяната на името.Моят отговор ще е съобразен с вашия.Имейла трябва да изпратя до 24 ч. на 09.06.
  Ако броим моя отговор – не съм съгласен !

  #3488
  Искрен Иванов
  Участник

  Едно от малкото неща с които остана да се гордеем е стадионът. Сменим ли му името, ще си загубим автентичността. Аз съм против!!!

  #3489
  Rumen Raykov
  Участник

  Колкото и по принцип да не ми се иска, това е тенденция в съвременния футбол и носи не малко пари. С нежелание бих казал „да“.

  #3490
  Georgi Gabrovski
  Участник

  АЗ СЪМ ПРОТИВ,винаги съм бил против смяната на имена на стадиони,доста отбори направиха такива сделки и аз лично смятам че е пълна глупост!

  #3491
  Vladimir Pushkarov
  Участник

  И аз съм твърдо против, макар че какво ли зависи от нашите гласове пред милионите….

  #3492

  Сърцето ми казва твърдо не!! Но пък от друга страна на всички ни е ясно, че в съвременният футбол за съжаление парите са водещ фактор. Вече не става само с мускули и талант. Ако смяна на името на стадиона помогне на отбора да върви нагоре с голяма тъга бих казал да.

  Ако може да предложим от наше име като алтернатива стадиона да се казва нещо от сорта на „Villa Lotus Park“ например би било по-добре!

  В крайна сметка както каза миналата година един фен на Вила от Англия: „Не ми пука как ще се казва стадиона, важното е Вила да е шампион“ 😉

  #3493
  Искрен Иванов
  Участник

  [quote=“Lubo“ post=2726]Сърцето ми казва твърдо не!! Но пък от друга страна на всички ни е ясно, че в съвременният футбол за съжаление парите са водещ фактор. Вече не става само с мускули и талант. Ако смяна на името на стадиона помогне на отбора да върви нагоре с голяма тъга бих казал да.

  Ако може да предложим от наше име като алтернатива стадиона да се казва нещо от сорта на „Villa Lotus Park“ например би било по-добре!

  В крайна сметка както каза миналата година един фен на Вила от Англия: „Не ми пука как ще се казва стадиона, важното е Вила да е шампион“ ;)[/quote]
  Доколкото си спомням, амият нов обтвеник беше споменал, че според него най-удачният вариант е „Lotus Villa Park“. Да видим какво ще излезе накрая.

  #3494
  b
  Участник

  Здравейте ,

  смятам че дори и да има промяна на името това няма как да се отрази да отбора . А то е плачевно засега :woohoo:

  Може би пък да се нуждаем от подобна промяна . Която да рестартира изцяло клуба .

  По радващото е че в щаба на отбора са все хора с богат опит в дивизията , изключвайки треньора .
  Все пак е време на повтори похода си в шампионска лига сега на по долно ниво .

  Мен ме притеснява факта със собственноста ,там са много неясноти и накрая оная шматка американеца да не остане с нас и през следващия жизненоважен сезон .
  В който освен изкачване всичко е загуба . :sick:

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.