Изпъдиха помощниците на Ламбърт

Начало Форуми Aston Villa Треньори Изпъдиха помощниците на Ламбърт

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Автор
  Публикации
 • #2110
  Койчо Койчев
  Участник

  Статията е тук:

  [url=http://www.bbc.com/sport/0/football/27039466]www.bbc.com/sport/0/football/27039466[/url]

  Само не става ясно кой е инициирал раздялата – клуба (в търсене на други изкупителни жертви освен ПЛ) или самият ПЛ (което е лицемерно, при условие, че тези хора са те следвали навсякъде и вината си е изцяло твоя).

  По-фрапатното е, че „Лърнър изцяло подкрепя Ламбърт“ – коментара на Пат Мърфи в колонката в ляво.

  #2111
  Веселин Добрев
  Участник

  Дочува се, че някои играчи не били доволни от начина по който помощниците ги третирали. Май затова Габи и Делф не са били в групата с/у Фулъм. От друга страна изглежда това е един вид опит да се охлади напрежението във феновете. Все пак някой си отиде, макар и не точно нарочения за това. По интересното е, че Ламбо вече няма да има подкрепата на двамата си дългогодишни и верни съратници и остава съвсем „на течение“. Любопитно ми е как Гивън има намерение да работи в екип с Ламбо, който тотално го пренебрегва откакто е на кормилото на Вила.

  #2113
  Христо Станчев
  Участник

  Всичко е толкова просто – освен нещастни некадърници, групата канарчета са и подли мошеници.

  #2126
  Анонимен
  Гост

  Като си помисля дали е заслужено мястото ни и се убеждавам,че е така.Миналата пролет останахме на косъм.Лятото Ламбъртчо прави некви трансфери: 1-ви Тонев да е играл 90 мин.от началото на сезона,Окоре игра 1 или 2 мача,Хелениус или там как се казва!?той пък какъв беше,Козак некъв от Лацио,Бакуна да кажем играе.И от всички трансфери лятото преди да НЕ изпаднем играе само Бакуна.Дефакто отбора си е същия от миналия сезон даже по зле,Бентеке тогава вкарваше сега го няма.Значи ако поне точка не вземем от Суонзи и не бием задължително Хъл 90% сме в втора лига.Или се молим другите където са под нас да правят хиксове,НЕ победи.

  Аз ще си поплача ама ще ми мине АКо изпаднем ,но поне да има някакво развитие този клуб не като последните 4 години.

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.