"Играч на месеца" – февруари

Начало Форуми Aston Villa Играчи "Играч на месеца" – февруари

Преглеждане на 3 съобщения - от 1 до 3 (от всички 3)
 • Автор
  Публикации
 • #8542
  Димитър Бонев
  Модератор

  През изминалия месец изпитахме много разочарования.Голяма част от играчите разочароваха и това е причината да се колебая кого да избера.Калинич му отбелязаха много голове но не той е причината за загубените точки.В отсъствието на Честър,защитата ни е трагична и единствено Мингс се справя горе -долу.Полузащитата издиша без Грилиш и единствено МкГин се опитва да се бори-Хурихейн,ЕлМохамади,Адома и Ел-Гази са трагедия.Уелан се включва добре, но му се дава малко шанс за изява.Напред Тами,Коджа и Грийн са трагедия.Ще изчакам и днешния двубой , за да реша за кого да дам своя глас.Мислех да гласувам за Мингс,но…
  Положението с Хътън е много лошо и си мисля ,че той изигра последния си мач с фланелката на Вила.Моят глас ще е за него, защото той направи много неща за отбора.Когато бяхме в финансова криза,си намали заплата и остана при нас.Гола му срещу Бирмингам си мисля ,че ще бъде избран за „Гол на сезона“. Повече едва ли ще имам възможност да гласувам за него.

  #8554

  И аз гласувам за Алън Хътън. Дори и да не е изиграл последния си мач за нас. Но той май е единственият истински Вилан в този отбор, който дава сърце и душа за отбора. Той винаги ще си остане Вилан.

  Иван Аврамов – Джон МакГин

  #8555
  elitsa
  Модератор

  Джон МакГин.Хътън направи някой грешки ,които ни костваха точки.

Преглеждане на 3 съобщения - от 1 до 3 (от всички 3)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.