Играч на мача КПР – А.Вила

Начало Форуми Aston Villa Играчи Играч на мача КПР – А.Вила

Преглеждане на 10 съобщения - от 1 до 10 (от всички 10)
 • Автор
  Публикации
 • #2438
  Веселин Добрев
  Участник

  Гласувам за Санчес. В този мач ужасно ми напомни на Стилян. Откриваше се и искаше топката от защитниците за да я изнася. Спечели невероятно много единоборства. Вината му за втория гол е неоспорима, но не обезличава цялостното му добро представяне. Дано и в бъдеще играе на същото ниво.

  #2440
  Димитър Бонев
  Модератор

  Съгласен съм с Веско.Точно от Карлос не очаквах да се представи на това ниво.Спираше топката и я отиграваше точно.За цял мач има сбъркани 3 паса.Жалко че останалите халфове нищо не играха.Написах писмо от името на фен клуба до Алан Паринс, че сме обидени и огорчени от начина на игра на играчите,от ръководенето на мачовете от мениджъра Пол Ламбърт и от ръководството в лицето на Ранди Лърнър,че не вземат необходимите мерки, да върнат отбора там където му е мястото- в челната шестица на таблицата.Търпях,търпях но не изтраях.Не се учудвайте ако ви съобщя, че фен клуба ни е закрит..

  #2441
  b
  Участник

  Браво

  някой да им го каже 👿

  #2442
  Димитър Бонев
  Модератор

  Е, не съм само аз.Само италианците,франсетата и норвежците не се включиха.В момента има открита тренировка на „Вила Парк“ но нито един от фен клубовете в Англия ,не присъстват.Обещаха да искат уволнението на Ламбо в неделя-ще видим.

  #2443
  Веселин Добрев
  Участник

  Митак, аз заставам с теб зад това писмо. Дано има смисъл този протест. Преди време мнението на феновете имаше значение, но собственика беше друг. Спомням си как изгониха Саво Милошевич само за неприличен жест към собствените фенове.

  #2448
  Димитър Бонев
  Модератор

  Е, вчера ми дърпаха ухото за писмото.Ако продължават така, хвърлям всичко и се махам.Има друга група която са си направили сдружение ,това са клубовете който не подписаха декларацията.Би трябвало сега да изгонят и Лоутън, че напсува хората след мача с КПР.Обаче няма, ще изгонят Сашко, защото им е по-удобно.

  #2459
  Койчо Койчев
  Участник

  Хаха, дори в организации с идеална цел ли има цензура?!?
  Съжалявам, че ще го кажа, ама щом дори на фен клубовете се забранява да си изразяват мнението (като именно тяхното е най-обосновано, защото следят нещата отблизо и им пука истински), то за какво друго освен пари и бизнес говорим в случая!?!
  Нека Лърнър и дупеблизците му да закрият всички фен-клубове – нищо няма да постигнат. Клубът няма да оцелее и 1 година и ще влезе в администрация, ще го вземе човек, който го обича, ще тръгнем от Лига 2 и всички фенове отново ще се върнат – защото само ние истински обичаме АСТЪН ВИЛА!

  #2460
  Койчо Койчев
  Участник

  [quote=“mitko0802″ post=1674]Съгласен съм с Веско.Точно от Карлос не очаквах да се представи на това ниво.Спираше топката и я отиграваше точно…[/quote]

  Относно играч на мача (каквато и е темата) – Санчес. Митко, защо не си очаквал такава игра от него? Не си ли спомняш Световното 🙂 ?

  #2463
  Димитър Бонев
  Модератор

  Явно ръководството на Вила иска само да подкрепяме а не и да критикуваме.Нищо чудно да проведем скоро дискусия дали още да съществуваме като клуб, който само да прави слуш. Ако проверите в сайта на клуба,ще забележите, че фен клубовете са намалели с 48, защото не искат да се съобразяват с ръководството на Астън Вила и да подпишат Кодекса.Пак си съществуват, но разликата е че нямат карти,не посещават Лонге и не са записани на страницата на Астън Вила.А може и някой от вас да направя председател а аз да се откажа.Искам да ви спомена, че са ме предупредили да не защитавам Сашко Тонев.Това няма как да стане-ще отидем в Гюргево и ще го подкрепим,все пак е българин и все още е играч на Астън Вила.От Варна и Пловдив момчетата ще дойдат, така че ще бъда там, дори и това да ми коства председателското място.

  #2465
  Койчо Койчев
  Участник

  Тъжна картинка 🙁

  За гостуването на Селтик на Астра – много ми се искаше да дойда, но няма как да си взема ден отпуск, а пътя ми е 2 1/2 часа и след работа няма да стигна навреме.

  Приятно изкарване и шумно да подкрепите Сашко 🙂

Преглеждане на 10 съобщения - от 1 до 10 (от всички 10)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.