Играч на мача Кардиф- Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Играчи Играч на мача Кардиф- Астън Вила

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Автор
  Публикации
 • #1931
  Димитър Бонев
  Модератор

  Слаб мач за нападателите на Вила.Благодарение на Рон Влаар и Гузан си тръгваме с точка от Уелс.Друг няма кого да отлича освен Габи с пропуските си,Бакуня с лакомията си и Бентеке с нищо правенето на терена.
  Защо Ламбърт го нямаше 15 минути на скамейката и асистентите му не гледаха мача?
  1.Влаар
  2.Гузан
  3.Бетранд

  #1932
  Веселин Добрев
  Участник

  С нищо запомнящ се мач. Освен с експериментите отново. Бертран на фланга, а Ваймън на пейката. Дивотиите на Ламбо. Логично след влизането на Ваймън веднага станахме по-остри и направихме няколко добри положения. Както писах в другата тема, вече и като гости сме гола-вода. За щастие с Олбрайтън в отбора сме по-активни в полузащитата. Ако знаех, че Кларк няма да играе, нямаше да прогнозирам загуба за Вила. Влаар и Бейкър се справиха прилично. Но допуснаха нападателите на Кардиф на много чисти позиции.
  Не мога да отлича никой, всички играха слабо. Все пак заради темата:
  1. Олбрайтън
  2. Влаар
  3. Уестууд

  #1935
  Христо Станчев
  Участник

  Ааа, бъркате! Йън КурвенХаус (бел. ред. – неосъществен активен педераст) си беше там. Правеше балони. С дъвка. Боклук. Да се позадави другия път. Бахти наглото копеленце. Най-големия боклук. Вън. Мърша. Убитак.

  #1947
  elitsa
  Модератор

  Най- добрите за мен бяха Влаар и Олбрайтън.Това момче трябва да му се дава повече шанс.Бъркам или не ,но след като Анди се появи в игра заиграхме по-опасно.Така че:
  1.Олбрайтън
  2.Влаар
  3.Ваймън

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.