Играч на мача – Астън Вила vs МанЮ

Начало Форуми Aston Villa Играчи Играч на мача – Астън Вила vs МанЮ

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Автор
  Публикации
 • #1677
  Димитър Бонев
  Модератор

  Много, много сме зле.Ккато и очаквах тотално ни разбиха.Ние сме едно голямо-НИЩО.Нито защита, нито полузащита , нито нападение.Гузан каквото можа спаси.Лоутън се върна в игра но това не помогна.Видя се защо Луна не е бил титуляр в Севиля.Кларк и Бейкър не знаеха къде се намират.Олбрайтън имаше желание и внясяше малко надежда.Сила кой беше?АлХмади и Уестууд стоят в центъра и не знаят какво да правят с топката. А нападатели този отбор има ли? Бентеке май беше за един сезон, Габи горкия се мъчи…Нещата отиват на зле, ама много зле…Дано не позная накрая на сезона.
  Все пак за класацията трябва да определя някого.
  1 Олбрайтън
  2.Бейкър- заради безкомпромисната си игра 😉
  3.Гузън

  #1680
  Viktor Terziyski
  Участник

  Олбрайтън

  #1681
  Искрен Иванов
  Участник

  [quote=“mitko0802″ post=913]Много, много сме зле.Ккато и очаквах тотално ни разбиха.Ние сме едно голямо-НИЩО.Нито защита, нито полузащита , нито нападение.Гузан каквото можа спаси.Лоутън се върна в игра но това не помогна.Видя се защо Луна не е бил титуляр в Севиля.Кларк и Бейкър не знаеха къде се намират.Олбрайтън имаше желание и внясяше малко надежда.Сила кой беше?АлХмади и Уестууд стоят в центъра и не знаят какво да правят с топката. А нападатели този отбор има ли? Бентеке май беше за един сезон, Габи горкия се мъчи…Нещата отиват на зле, ама много зле…Дано не позная накрая на сезона.
  Все пак за класацията трябва да определя някого.
  1 Олбрайтън
  2.Бейкър- заради безкомпромисната си игра 😉
  3.Гузън[/quote]

  Номинирал си Бейкър? Не че нещо, ама при втория гол вината беше негова. Така и не разбрах Хърд защо не беше дори сред резервите при положение, че беше най-добрият ни играч срещу Bулъм. Защитата – ужасна, халфовата линия без Делф също не струва ( но ми се иска да я вида с Гарднър как ще се представи), нападението – Бентеке да го продаваме докато все още можем да вземем някакви пари за него… Единственият, който днес се раздаде беше Олбрайтън, така че:
  1. Олбрайтън
  2. Липсва
  3. Липсва

  #1682
  elitsa
  Модератор

  Олбрайтън най- много се стара.Струва ми се че ще избяга.Тези момчета днес на терена не бяха нашия отбор.
  1.Олбрайтън
  2.Габи
  3. Никой
  Митко,превела съм ти 10 лева за търга на Дарик.Ще е добре да помогнем за тази добра кауза.

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.