Играч на мача Астън Вила – Челси

Начало Форуми Aston Villa Играчи Играч на мача Астън Вила – Челси

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Автор
  Публикации
 • #2012
  Димитър Бонев
  Модератор

  Честита победа на всички..За мен Играч на мача е Фабиян Делф.Беше навсякъде и като цяло беше най- активния.Целия отбор се справи добре и наложихме волята си.
  1.Делф
  2.Бенет- като за втори мач се справи отлично.
  3.Рон Влаар

  #2013
  Петко Палов
  Участник

  1. Делф
  2. Влаар
  3. Бентеке

  #2016
  Viktor Terziyski
  Участник

  1 Играч на мача е Фабиян Делф бражо момчета показахме характер :cheer: 😛

  #2017
  Веселин Добрев
  Участник

  Хубава игра от страна на Вила. Особено добре се справихме в защита. Гузан се наложи да се намесва едва няколко пъти, което свидетелства колко малко шансове им дадохме. Тревожна е формата на Ваимън и Габи, които вкарват епизодично този сезон и не случайно защитника Бакуна има повече попадения от тях. Радва ме прогреса на Бейкър, който съвсем заслужено измести Кларк от основния състав. Този сезон нямахме много шансове да гледаме Бенет, обаче момчето с вчерашното си представяне затапи всички, заклеймяващи го за продажба. Не видях да е по-слаб от Бертран. Делф впечатли най-много, след влизането на Олбрайтън, когато заиграхме 4-4-2. Тогава се изнесе пред Уестууд в средата и започна да атакува по-активно.

  1. Делф
  2. Влаар
  3. Бейкър

  #2018
  elitsa
  Модератор

  Върнахме им го на Челси 😛 За мен най-добър беше Фабиян Делф.Ако имахме още един като него,на друго място щяхме да сме сега в таблицата..
  Делф
  Бентеке
  Влаар

  #2019
  Койчо Койчев
  Участник

  Делф. И не само заради гола. Той е най-прогресиращият ни играч през този сезон. А и почна да вкарва голове – нещо, от което и Вила, и той имаха нужда.

  На второ място – Олбрайтън. Момчето заслужава повече игрово време, защото този сезон показа, че все още има хляб в него, само трябва да на терена повечко време и да има кой да го развие.

  Като цяло отново показахме, че може да печелим срещу големите, когато се защитаваме добре. Защото тогава, житните ни бегачи имат пространство и понякога правят добри центрирания, които пък понякога биват оползотворявани. Нооооо, когато трябва да играем срещу отбор от нашата черга (или дори по-надолу в класирането) ние сме изключително безидейни, защото ние трябва да създаваме играта. А това ни куца.

  Радвам се на победата и добрата ни игра в защита (+ Делф), но въпреки това смятам, че трябват кардинални промени в клуба, за да може да се гордеем не само с епизодични избухвания.

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.