За форума

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Автор
  Публикации
 • #843
  Анонимен
  Гост

  Не зная колко фенове на Вила има в България ама си мисля,че поне 100 човека има.Аз се махнах от шибания фейс и само тук влизам вече.Ама тука голяма скука бе…няма с кой да обелиш една дума.Трагични сме като отбора на който сме фенове. 🙁 В категория предложения съм ама кво ли да предложа и аз не зная,че като влезе човек да има поне 5 човека и да си бъбрят за отбора.Еххх мечтиии…!?

  #844
  Димитър Бонев
  Модератор

  Да ти кажа и аз това се чудя :huh: Направих сайта да си общуваме , страница направих – нищо.Не зная по какъв начин да ги накарам да общуват.Вярно е че с много от феновете си общувам по скайп и телефон , но поне за някой от темите могат да напишат нещо. На личнията си поща имам около сто/100/ запитвания за клуба и около 50-60 на другата поща , а тук има регистрирани 19 човека.Чак не знам какво да си мисля??? :ohmy:

  #848
  Анонимен
  Гост

  Ами пиши им да се регистрират. B)

  #1178
  Ivan
  Участник

  :cheer: Мите пиши ме за нов-стар член на клуба(сайта).За членският внос ще ти пратя парички само кажи кажи кога да ги пратя!

  #2166
  Малин Димитров
  Участник

  Чета си аз тука някакви неща из форума и осъзнавам, че за две години и половина от първия пост в тая тема, абсолютно нищо не се е променило. Пълна скука в сайта. Никаква дейност, никакви дискусии. Дори и темата с познаването на резултатите е умряла. След по-малко от два часа и половина е последния мач на Вила за жалкия сезон 😉 , а дори няма направена тема от/за тези които играят познаването на резултата! Нищо, абсолютно нищо не се случва в сайта. От страницата във Феса разбрах, че са пристигнали фланелките, тук нищо… Айде, със здраве, че след малко почва мача B) UTV

  #2170
  Димитър Бонев
  Модератор

  Хайде предложете нещо и вие.Много е лесно да критикувате.Колко човека си платиха членски внос за годината? Защо така се получава че тези който са никакви в клуба ,смеят да критикуват.Колко струва изработката на добър сайт, а колко е и поддържането му и плащането на хостинга?Програмите ги плащам от джоба си,снимките ми ги подаряват а аз ви ги подарявам на вас.Когато кажа да се съберем в някой град колко човека се отзовават? Нямам нищо против- изберете си друг шеф,аз ще си плат чл.внос и ще чакам.

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.