За клубът.

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 16)
 • Автор
  Публикации
 • #767
  Димитър Бонев
  Модератор

  Здравейте приятели.
  Всеки момент ще излезе регистрацията на Bulgarian Lions A.V.S.C. във България.Дружеството ще бъде с нестопанска деиност в частна полза .Целта му ще е да рекламира Aston Villa F.C. на територията на България чрез благотворителност и кампаний.
  За сезон 2012-2013 година ще се събира членски внос от тези който желаят да се запишат.Само платилите ще се ползват от това което ще предлага клубът.Какво ще предложи клубът ще научите скоро.
  Ще съм Ви благодарен ако се спазва добрият тон във форума и ако е възможно си изписвайте имената,за да знаем кой пише Ако държите да останете анонимни, поне ми изпратете за моя информация името си.
  Благодаря,

  #1157
  Димитър Бонев
  Модератор

  Имам няколко запитвения към вас :
  1. Желаете ли този клуб да продължи да съществува?
  2.Имаме ли нужда от този сайт?
  3.Какво желаете да се промени в клуба и неговите дейности?
  Очаквам вашите отговори или мнения. Ако няма коментари това ще означава, че не желаете да ни има.Засега само двама са се записали за новият сезон.

  #1159
  Анонимен
  Гост

  За една година гледам тук има 30-на регистрирани.За мача на Стенли има няма 10 човека бяхме.Незнам дали това е критерии за фенската аудитория.А това дали можеш да пишеш в форума е лично и всеки има право на мнение.В играта на Нова ТВ има 850 някъде фена на Вила поне така са се писали ,А дали е така незная.Спорни въпроси питаш,и отговор едва ли ще има,то затова е тоооолкова скучно тук.Тоз фейс затрива всичко,аз затова пък него го затрих и ми е Ок.

  #1161
  Димитър Бонев
  Модератор

  Затова и зададох тези въпроси.Ако ще е по лесно с фейса- няма проблем.Там засега е безплатно но и там нямаме коментари а съмо- харесвам.Но този сайт, за да го поддъпжам трябва да платя 140 лева.

  #1163
  Петко Палов
  Участник

  1. Да
  2. Да
  3. Нямам идея за сега

  #1165
  b
  Участник

  Идеята за сайта е добра но е аматьорско изпълнение .
  Много е просто.
  Сайта не е достатъчно атрактивен . Липсва информация а ако я има е остаряла .
  Няма динамика .
  Има 1 председател който сам се е избрал и сам си пише колко голям познавач е и нищо друго . Това не е критика към никой но това са фактите .
  Какво да ме грабне при това положение ??? За да влизам и да си кореспондирам ?

  #1166
  Димитър Бонев
  Модератор

  От кога чакам някой да ми помага но никой не желае.Хайде да се съберем и да решим кой какъв ще е в клуба- ще си изберем нов председател, друг човек който ще се грижи за сайта.Аз съм за!! Давайте предложения, тъкмо ще спра да ощетявам семейния ми бюджет.За регистрацията съм платил 450 лв, за сайта 125лв.Възстановявате ми ги и който иска става председател,няма да се сърдя на никого.Койчо затова се отказа- няма никаква активност.Нищо чудно и аз да го последвам.Чакам някой да прояви желание да пише обзора на мачовете и да бъде креативен.

  #1168
  Димитър Бонев
  Модератор

  Членският внос за сезон 2013-2014 ще се събира до 15 Юни.Няма да се променя таксата за членство.

  #1176
  Димитър Бонев
  Модератор

  Остават 10 дни до края на записването в клуба за сезон 2013-2014 год.Засега има записани шестима.Тази година няма да има друго записване за членство след този срок.

  #1177
  Петко Палов
  Участник

  пиши и мен – ще пратя парите след 10-ти

  #1183
  Димитър Бонев
  Модератор

  Записалите се в клуба ще имат възможност да се включат в играта“ Моята прогноза за мача“. Преди всеки мач ще публикувате вашите прогнози за съответния мач, като прогнозата трябва да е дадена 30 минути преди началото му. Ще се дават по пет точки на точен резултат. Накрая на играта победителя ще получи фанелка с автограф от Стенли,второто място гарантира тренировъчна фанелка, а третото място е шапка на Вила.Резултатите ще бъдат публикувани само във форума на сайта.

  #1186
  Койчо Койчев
  Участник

  [quote=“villamania“ post=404]Идеята за сайта е добра но е аматьорско изпълнение .
  Много е просто.
  Сайта не е достатъчно атрактивен . Липсва информация а ако я има е остаряла .
  Няма динамика .
  Има 1 председател който сам се е избрал и сам си пише колко голям познавач е и нищо друго . Това не е критика към никой но това са фактите .
  Какво да ме грабне при това положение ??? За да влизам и да си кореспондирам ?[/quote]

  Много е лесно да се критикува. Има хора, които са давали и такива които продължават да дават от личното си време (а и финанси!), за да може да съществува тази идея – фен клуб на Астън Вила в България! Жалкото е, че по никакъв начин не успяхме да провокираме инициативност и желание у повече „фенове“ да комуникират помежду си! Защото не е ли точно това идеята на различните фен клубове (не само футболни) – да общуват за нещата, които ги обединяват!?!

  #1187
  Димитър Бонев
  Модератор

  Идеята е тази- да общуваме, да изказваме своето мнение, да сме единни.Трябва да поддържаме нашият отбор, независимо от временното му състояние и позиция.Сайта ще го има, фен клуба ще го има, дори и двама да останем пак ще съществува.Не е лесно това което правим, но това е нашият отбор.Ще работим за каузата да ни има, за каузата на Стенли- да помагаме на децата болни от левкемия във България.Скоро ще го обявим официално,ще ни помага и нашият партньор „Каменица“ в това начинание.Засега се наслаждавайте на летните отпуски, защото ни чака „горещ“ сезон.Планирам четири визити в Англия, четири срещи на клуба във България- Варна, Сливен, София и Русе. 🙂

  #1202
  b
  Участник

  Явно не мога само аз да разбера къде да се запиша ???????????

  #1203
  Петко Палов
  Участник

  първо пишеш на бате Митко на e-mail-a : [email protected]
  После превеждаш 20 лева по сметката на бате Митко както е написано по долу:

  В полза на: Димитър Бонев
  IBAN BG61 STSA 9300 0020 3391 16
  BIC STSABGSF
  При банка БАНКА ДСК
  Вносител: Твоето име
  Основание: членство във Bulgarian Lions A.V.S.C.
  Сума: 20.00 BGN

  И ставаш пълноправен член на Bulgarian Lions A.V.S.C.

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 16)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.