Евертън – Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове Евертън – Астън Вила

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Автор
  Публикации
 • #1071
  Димитър Бонев
  Модератор

  Залагам за наша победа с 2-1. Евертън ни биха есента сега е наш ред да им го върнем.В краен случай 1-1.

  #1073
  Христо Станчев
  Участник

  Наблюдавайки ентусиазма ти, проверявайки грубата за домакините статистика, уповавайки се на случайността – досгигнах до извода, че мача ще е „трудно“ за прогнозиране равенство 2-2 като последните сезони или 3-3 или 4-4 с над 11 корнера и 4 повече за фелайнитата и имам да черпя общо взето.
  И май наистина няма да изпаднем. Но ще е трилер.

  #1074
  Димитър Бонев
  Модератор

  Не очаквах да загубим.Не вярвах и че ще победим дори когато водихме в резултата. Хъс има но понякога и най- добрите грешат.В пети мач Влаар изпуска човека когото пази и в петте случая губим точки- общо 9.Ако не победим Уест Хям- 100% изпадаме.НЕПОСТОЯНСТВО-това е думата за този сезон.

  #1076
  Койчо Койчев
  Участник

  Влаар сгреши веднъж (не го оправдавам!), но Кларк грешеше почти цял мач. Повръща ми се от него! Просто забележи как лежеше върху Аничебе… и карамелчето само леко се врътваше и чао-чао Кларк… не става това момче за централен защитник, ама кой да ни чуе… от 1 година го повтаряме! :/

  Хубавото е, че в атака стоим малко по-добре и ако Бентеке-Габи-Вайман продължат с добрите изяви, то може и да се спасим. Но… Н’Зогбия ще трябва винаги да е на ниво (а не 2 мача ок, 1 двубой го няма никакъв), Ахмади също ще трябва да поттичва, бековете ни все така добре както срещу Евертън да центрират, а и Айрланд да вземе да покаже класата, която имаше, когато играеше за Ман $ити…

  #1080
  Христо Станчев
  Участник

  Айрланд никога, никъде повече няма да покаже класата, която може и да е имал. 😉

  #1081
  Христо Станчев
  Участник

  Колкото до Кларк – гледайки нелепите му опити за шпагат, очаквам да се самоконтузи до края на сезона или самоволно да се назначи за ляв или халф!
  Уникален е, но не случи на компания отзад. Уче се от Лаурсен, но на теория. Дебют с Къртиц Дейвис. После само утайки, сега Влаар му е по-възрастен двойник.
  Да не се хаби, да се продава. 😉
  G. Cahill x 3,14

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.