Добре дошъл на Тим Шърууд

Начало Форуми Aston Villa Треньори Добре дошъл на Тим Шърууд

Преглеждане на 5 съобщения - от 1 до 5 (от всички 5)
 • Автор
  Публикации
 • #2709
  Димитър Бонев
  Модератор

  Вече имаме нов мениджър. Не знам дали е повлиял на играчите, но ми се видя импулс в играта на отбора срещу слабаците от Лестър.Но това е друга тема.
  Тим няма много успехи с отбора на Тотнъм – 14 победи,10 загубии и 5 равни мача.Това за нас в момента би било успех.Но новото ръководство в лицето на Том Фокс едва ли ще се задоволи с тези резултати.Нека засега го оставим да работи а коментарите е направим след месец..

  #2710
  Койчо Койчев
  Участник

  Ако му се дадат пари през лятото (зависи в коя дивизия сме де), може и да сътвори нещо (най-много стабилизиране около Топ 10), но определено трябва да се обгради от хора, които могат да ръководят мачове и разбират от тактика. То се видя в Тотнъм, че да си добър в купуването на играчи не е достатъчно.

  Да се надяваме, че ще прогресираме под негово ръководство и Лърнър (дай Боже друг да е собственика, ама засега е той) да се навие да даде кинти.

  #2755
  nigel_spink_gloves
  Участник

  Изглежда Шърууд се обгради напоследък с опитни „помагачи“, макар и наполовина бивши „шпори“ /Паркс, Робсън, Брейди/, да видим в крайна сметка дали това ще даде искания резултат. Интересно ще е каква точно ще е и ролята на Стилиян Петров в екипа, за имидж или нещо повече.

  #2783
  nigel_spink_gloves
  Участник

  Е, видя се дотук старта на Шърууд – 3 победи и 3 загуби, и нищо революционно когато играем с по-стегнати отбори. Най-положителното беше в битките с УБА, но ще трябва и нещо повече, за да се вдигнем в класирането. Аз лично нямам обяснение защо Карлес Хил е така непоколебимо „забит“ на пейката, при положение, че междувременно прави супер мачове за резервите. А е ясно, че имаме нужда от такъв плеймейкър, даващ повече креативност в средата на терена.

  #2784
  Койчо Койчев
  Участник

  За мен беше пълен Х защо Карлес беше изваден от състава в момента, в който Шеруудската гора пристигна на Вила Парк. Въпреки малкото мачове за нас, откакто е дошъл Хил е една от наистина малкото светли надежди за клуба.

Преглеждане на 5 съобщения - от 1 до 5 (от всички 5)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.