Брад Гузан

Начало Форуми Aston Villa Играчи Брад Гузан

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
 • Автор
  Публикации
 • #779
  Койчо Койчев
  Участник

  Очакваното завръщане на американският страж на Вила Парк вече е факт.

  [url=http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18858746]http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18858746[/url]

  Това не е изненада, но това си мисля друго – дали това не означава допълнително орязване на разходите чрез продажба на Гивън… Гузан е достатъчно добър за отбор от Топ 10 на ВЛ (в момента сме на това ниво, в най-добрия случай…), а като резервен вариант си имаме млад страж, на когото му предричат бляскаво бъдеще, така че защо пък Лърнър да не разкара Гивън и да спести още малко $$$!?

  #782
  Димитър Бонев
  Модератор

  И аз си мисля че ще разкараме Гивън . Ако не стане този сезон ще е другияг.

  #805
  Веселин Добрев
  Участник

  Има логика в казаното по-горе. Може би точно така са го убедили да преподпише. Аз дори очаквах той да наследи Фридъл, а не да се утежнява бюджета с разходи за вратар. За мен Гивън до момента не играе по-добре от Гузан и ако бъде продаден, значи ръководството мисли като мен.

  #819
  Анонимен
  Гост

  На този етап се радвам,че Гузън е при нас.Момчето винаги се е справял добре мисля.Искам да видя Siegrist .Този младеж ми направи голямо впечатление,е от 3 мача на резервите дето съм гледал ама..

  #820
  Димитър Бонев
  Модератор

  Ооо…. Пожелавам ти да гледаш Бенджамин скоро на вратата на Вила . Той е супер- все едно гледаш Боснич или в днешно време Джо Хард. До две години трябва да е титуляр при нас но си мисля че няма да можем да го задържим.Аз го наблъдавам от миналата година и когато се махна Гужън ,имах надежди той да е резервата.Аз малко съм резервиран към Гуж , но наистина той се справи в мача с Нюкясъл.

  #828
  Rumen Raykov
  Участник

  Аз определено виждам развитие в играта на Гузан и бих казал, че се справя все по-добре и се надявам днес отново да е титуляр.
  Спомням си, че като гледах негови клипчета, когато го купувахме, си мислех, че като цяло има добър рефлекс, обаче има навика топки, които не са много трудни, да ги избива вместо да ги хваща. След това като го гледах в игра за Вила, видях че този проблем го е изчистил, но пък излизанията му при центрирания в полето бяха много лоши, изтръпвах всеки път, когато имаше висока топка в полето. Последният мач определено се справяше перфектно с центрираните топки и ми се струва, че и доста добре командваше защитниците пред него.
  Като цяло имам чувстово, че малко по малко изчиства слабостите в играта си и е на път да стане един много стабилен вратар.

  #829
  Димитър Бонев
  Модератор

  Дано да си прав. Мач с мач не си прилича обаче..Дано целият отбор се отпусне и заиграе по- добре.Да си призная за този мач не мога да дам титулярният състав а това според мен е добре- ще трябва да играят за да се докажат

  #901
  Анонимен
  Гост

  Брадли продължава да се доказва,което ми харесва.Намирам за правилно решението на Пол да остави Гивън като втори.Ама по ще съм доволен ако Сиегирст да попадне като 2-ри,ама това догодина може би!?

Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 (от всички 8)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.