Milen

Отговори

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 31)
 • Автор
  Публикации
 • в отговор на: Guess the Score Уулвърхямптън -Астън Вила #9102

  Milen
  Participant

  „Вълците“ „тъкат на няколко стана“ и домашната сцена остава малко на заден план, надявам се да успеем да се възползваме и да повторим сценария от двубоя за Купата. С Брайтън се получи) Победа 3-1.

  в отговор на: Астън Вила-Дарби Каунти #8768

  Milen
  Participant

  Днес е големия ден. За мен тази година играем по-добре от миналата, а наемниците не са много повече от предишната, а че има трески за дялане – две мнения няма.Само да не повторим грешките на Лийдс, които също ги бяха били два пъти през сезона,но накрая изгоряха. Ако сме уверени и търпеливи ще се поздравим с победа. Успех!

  в отговор на: Уест Бромич -Астън Вила #8760

  Milen
  Participant

  Напълно съм съгласен с Т. Ейбрахам – показаха характер, но работата все още не е свършена. Планът за довечера не е тайна-здрава защита, която да опази мрежата суха, а напред – .на контра.На думи изглежда лесно, дано да е така и на терена. Успех! МкГин и(ли) Ел Гази очаквам да се разпишат.

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Норич #8741

  Milen
  Participant

  Традицията е изцяло в наша полза, а „канарчетата“ ги устройва равен. Победа 1:0 – Хюрикейн.

  в отговор на: Guess the Score Лийдс Юн -Астън Вила #8718

  Milen
  Participant

  Мач, който реално е по-важен за домакините, които изпуснаха питомното и сега ще … се надяват на другите, а ние трябва да опитаме да ппродължим в същия дух до края. Смит няма много варианти в ариегарда, така че ако ще ротира изобщо трябава да е в предни позиции, но след липсата на Ейбрахам и там има нужда от стиковка. 2:1 – Грилиш и Дейвис.

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Милуоул #8706

  Milen
  Participant

  Изправяме се срещу неудобен противник, който от доста време не сме побеждавали и който се бори за оцеляването си, което го прави още по-опасен, но едва ли ще има по-подходящ момент да ги бием. Няма да е лесно, особено ако не играе Ейбрахам, но от друга страна трябва да свикваме без него, защото догодина където и да играем той вероятно няма да е при нас. 2-1 Дейвис и Грийн.

  в отговор на: Guess the Score Болтън -Астън Вила #8698

  Milen
  Participant

  Почти сме си гарантирали мястото в плейофите и вече трябва да играем с „едно на ум“, да има повече ротации и от сега да се мисли как ще излъжем УБА, защото в редовния сезон ни измъчиха.
  А за днес разликата в класите е в наша полза – 3-2 Грийн, Дейвис и Лансбъри

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Бристол Сити #8671

  Milen
  Participant

  Първо по мои скромни изчисления ни остават още около 8 мача до края, а за тази среща очаквам 8-а поредна победа срещу „удобен“ противник. Отново няма да е по лесния начин, но с воля и характер – 4-0 – Ейбрахам, МакГин, Грийн и Дейвис.

  в отговор на: Guess the Score Родъръм Юн -Астън Вила #8660

  Milen
  Participant

  Вярно е че до сега играем трагично срещу тимовете от дъното навън, но това е момента да покажем характер и че заслужаваме мястото си в зоната за плейофи. Очаквам победа с чиста мрежа. Мисля си за нещо от рода на 0-2 или 0-3 – Мак Гин и Грийн.

  в отговор на: Guess the Score Шефилд Уензди -Астън Вила #8648

  Milen
  Participant

  2-3 Ел Гази, Мак Гин и Ейбрахам, който отдавна не се разписвал далеч от Вила Парк, а така ще може да се „отблагодари“ на човека който го доведе при нас!


  Milen
  Participant

  Формата ни е във възходяща линия, докато гостите са на другия полюс, а като добавим и положителната традиция от изиграните до момента срещи помежду им – всичко различно от победа ще е изненада. 3(4)-0 – Ейбрахам, МакГин, Грилиш ( Грийн)

  в отговор на: Guess the Score Бирмингам Шити -Астън Вила #8572

  Milen
  Participant

  При успех се открива възможност да се приближим до зоната за плейофите, макар че традицията е по-скоро за реми.2-3 – Грилиш, Грийн и Адома.

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Дарби Каунти #8561

  Milen
  Participant

  Изправяме се срещу противник, който е в миникриза(не че ние сме цъфнали и вързали) и предчувствието ми(за съжаление) е за реми. 2-2 Ейбрахам и Грийн.

  в отговор на: Guess the Score Стоук Сити -Астън Вила #8547

  Milen
  Participant

  От малкото прогнози лъха разочарование, започващо да граничи с отчаяние, като признавам си и при мен е така! Мисля, че победата не е невъзможна. 1-2 Елфик и Бярнасон.

  в отговор на: Guess the Score Рединг – Астън Вила #8496

  Milen
  Participant

  0-3 Коджа, Дейвис и Елфик

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 31)