Milen

Отговори

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 32)
 • Автор
  Публикации
 • AvatarMilen
  Участник

  Аз се надявах наказанието да им се отрази по някакъв начин, но уви! Дано не се изложим много, като в мачовете за първенството! За мен оцеляването във Премиър лийг е по-важно. Единсвеният ни шанс е да стигнем до продължения и дузпи. 0-0

  в отговор на: Guess the Score Уулвърхямптън -Астън Вила #9102
  AvatarMilen
  Участник

  „Вълците“ „тъкат на няколко стана“ и домашната сцена остава малко на заден план, надявам се да успеем да се възползваме и да повторим сценария от двубоя за Купата. С Брайтън се получи) Победа 3-1.

  в отговор на: Астън Вила-Дарби Каунти #8768
  AvatarMilen
  Участник

  Днес е големия ден. За мен тази година играем по-добре от миналата, а наемниците не са много повече от предишната, а че има трески за дялане – две мнения няма.Само да не повторим грешките на Лийдс, които също ги бяха били два пъти през сезона,но накрая изгоряха. Ако сме уверени и търпеливи ще се поздравим с победа. Успех!

  в отговор на: Уест Бромич -Астън Вила #8760
  AvatarMilen
  Участник

  Напълно съм съгласен с Т. Ейбрахам – показаха характер, но работата все още не е свършена. Планът за довечера не е тайна-здрава защита, която да опази мрежата суха, а напред – .на контра.На думи изглежда лесно, дано да е така и на терена. Успех! МкГин и(ли) Ел Гази очаквам да се разпишат.

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Норич #8741
  AvatarMilen
  Участник

  Традицията е изцяло в наша полза, а „канарчетата“ ги устройва равен. Победа 1:0 – Хюрикейн.

  в отговор на: Guess the Score Лийдс Юн -Астън Вила #8718
  AvatarMilen
  Участник

  Мач, който реално е по-важен за домакините, които изпуснаха питомното и сега ще … се надяват на другите, а ние трябва да опитаме да ппродължим в същия дух до края. Смит няма много варианти в ариегарда, така че ако ще ротира изобщо трябава да е в предни позиции, но след липсата на Ейбрахам и там има нужда от стиковка. 2:1 – Грилиш и Дейвис.

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Милуоул #8706
  AvatarMilen
  Участник

  Изправяме се срещу неудобен противник, който от доста време не сме побеждавали и който се бори за оцеляването си, което го прави още по-опасен, но едва ли ще има по-подходящ момент да ги бием. Няма да е лесно, особено ако не играе Ейбрахам, но от друга страна трябва да свикваме без него, защото догодина където и да играем той вероятно няма да е при нас. 2-1 Дейвис и Грийн.

  в отговор на: Guess the Score Болтън -Астън Вила #8698
  AvatarMilen
  Участник

  Почти сме си гарантирали мястото в плейофите и вече трябва да играем с „едно на ум“, да има повече ротации и от сега да се мисли как ще излъжем УБА, защото в редовния сезон ни измъчиха.
  А за днес разликата в класите е в наша полза – 3-2 Грийн, Дейвис и Лансбъри

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Бристол Сити #8671
  AvatarMilen
  Участник

  Първо по мои скромни изчисления ни остават още около 8 мача до края, а за тази среща очаквам 8-а поредна победа срещу „удобен“ противник. Отново няма да е по лесния начин, но с воля и характер – 4-0 – Ейбрахам, МакГин, Грийн и Дейвис.

  в отговор на: Guess the Score Родъръм Юн -Астън Вила #8660
  AvatarMilen
  Участник

  Вярно е че до сега играем трагично срещу тимовете от дъното навън, но това е момента да покажем характер и че заслужаваме мястото си в зоната за плейофи. Очаквам победа с чиста мрежа. Мисля си за нещо от рода на 0-2 или 0-3 – Мак Гин и Грийн.

  в отговор на: Guess the Score Шефилд Уензди -Астън Вила #8648
  AvatarMilen
  Участник

  2-3 Ел Гази, Мак Гин и Ейбрахам, който отдавна не се разписвал далеч от Вила Парк, а така ще може да се „отблагодари“ на човека който го доведе при нас!

  AvatarMilen
  Участник

  Формата ни е във възходяща линия, докато гостите са на другия полюс, а като добавим и положителната традиция от изиграните до момента срещи помежду им – всичко различно от победа ще е изненада. 3(4)-0 – Ейбрахам, МакГин, Грилиш ( Грийн)

  в отговор на: Guess the Score Бирмингам Шити -Астън Вила #8572
  AvatarMilen
  Участник

  При успех се открива възможност да се приближим до зоната за плейофите, макар че традицията е по-скоро за реми.2-3 – Грилиш, Грийн и Адома.

  в отговор на: Guess the Score Астън Вила- Дарби Каунти #8561
  AvatarMilen
  Участник

  Изправяме се срещу противник, който е в миникриза(не че ние сме цъфнали и вързали) и предчувствието ми(за съжаление) е за реми. 2-2 Ейбрахам и Грийн.

  в отговор на: Guess the Score Стоук Сити -Астън Вила #8547
  AvatarMilen
  Участник

  От малкото прогнози лъха разочарование, започващо да граничи с отчаяние, като признавам си и при мен е така! Мисля, че победата не е невъзможна. 1-2 Елфик и Бярнасон.

Преглеждане на 15 съобщения - от 1 до 15 (от всички 32)