Отговор: GuessTheScore – ФА Къп Финал Арсенал -Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове GuessTheScore – ФА Къп Финал Арсенал -Астън Вила Отговор: GuessTheScore – ФА Къп Финал Арсенал -Астън Вила

#2906
Койчо Койчев
Участник

Напълно подкрепям! Бяхме тотално безлични и без никаква идея как по-точно да спрем Арсенал, а още по-малко как да отправим удар (пък може и да влезе топката по някаква случайност).

Странно ми беше да виждам Джак в средата на терена и то не един-два пъти… Доста грешки направи момчето, ама може и напрежението да си е казало думата. Делф също доста грешеше.

Доколкото знам билетите бяха разделени по равно м/у двата клуба, но това не пречи ние да бяхме по-шумните и атрактивни фенове 🙂

Лятото ще бъде тежко – ако няма продажба, то Шеруудската гора ще трябва да разчита на парите от Бентеке. Които пък ако наистина са 32 млн.паунда не са малко за 2-3-ма средна ръка играча. Въпроса е дали ще може да намерим такива открития (като Бентеке), които да ни държат над водата (макар и със зор!) и после да печелим от тях.

Ако пък има продажба, то се надявам новите собственици да имат ресурса и търпението, за да върнат Вила в топ 10 след 1-2 сезона (друго очакване ще е безкраен оптимизъм).