Отговор: GuessTheScore Лестър -Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове GuessTheScore Лестър -Астън Вила Отговор: GuessTheScore Лестър -Астън Вила

#3028
Койчо Койчев
Участник

Ами аз по-скоро правя асоциации между Шерууд и МОН – при втория ме беше яд, че когато водим (особено само с гол) се затваряхме рано-рано да браним резултата; а при сегашния ме е яд, че пропиля два гола с некадърни смени.

Не бих казал, че смените на Шерууд нямат вина:
– както Darkvill отбеляза Кларк трябваше да влезе. Реално защитата ни нямаше подкрепа от дефанзивен халф, след като Санчес издъхна (а Кларки може да играе и като такъв, макар и малко нескопосано).
– Гил набра инерция, вдигна му се самочувствието след гола и… бе заменен с нападател, който още не знае какъв цвят му е футболната тениска… За умора дума не може да става – Гил изглеждаше свежарка, а и бе заменен (отново повтарям – от нападател!) малко след гола си.
– по принцип когато искаш да играеш силно по крилата, ми се струва че 3-ма централни защитници са задължителни, т.е. това е грешка на постройката на Шерууд още от самото начало на мача.

Според мен смените трябваше да са:
* Кларк – Санчес ;
* Верету – Уестууд: въпреки че Верету още нищо не е показал си мисля, че щеше да издържи 20 мин. на по-прилично ниво от слабия в този мач Уестууд.
* Козак – Агбонлахор, ама имайки предвид, че беше невъзможно – Ричардсън – Габи.
А и Хътън трябваше да започне вместо Бакуна! Защо по дяволите втори пореден мениджър си мисли, че Бакуна може да играе бек?!?

ПС: Гузан винаги си е бил странен вратар поне според мен – добри изяви/ кофти мачове. М/удругото, често прави грешки, ама те биват покрити от вината на защитниците. Може би затова не е оплюван много, когато допуска голове. Дано се постегне, че алтернативите ни за неговото място не са добри към този момент ( = млади вратарчета).