Отговор: GuessTheScore Лестър -Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове GuessTheScore Лестър -Астън Вила Отговор: GuessTheScore Лестър -Астън Вила

#3026
Искрен Иванов
Участник

Тотнъм-Астън Вила 4:4. Някой спомня ли си този мач от ерата на О’Hийл? Водехме с 4:1 и изпуснахме победта по същия балъшки начин. Тогава никой не правеше драми, няма смисъл от драми и сега. Вярно, загубихме спечелен мач,но такива неща се случват. Смените също бяха меко казано странни, но не мисля че са основна причина за загубата. По-скоро е липса на късмет и това не е за първи път. Все пак си мисля, че щеше да е по-логично да влезе Кларк за да подсили защитата и Верету, защото след 70 минута Санчес просто издъхна. Уестууд също се покри в последните минути.
Сега за агбонлахор (съзнателно му пиша името с малка буква). Мите, след изявите му последните няколко сезона съм по-склонен да вярвам, че този пас бе по-скоро случайност, отколкото майсторство.
Малко позитиви от мача. Гил показа, че има място в титулярния състав, Грийлиш най-накрая вкара и защитата се представи стабилно като цяло. Санчес също много си е подобрил играта в сравнения с миналият сезон.
Сравнения на Шерууд с цайсатко за мен са меко казано странни. Сега отборът поне показва някаква игра. Да се надяваме и резултатите да дойдат скоро. Това е от мен.

П.П. Между другото… Никой не споменава нескопосаното излизане на Гузан при последният им гол. Не ви ли се струва, че имаме нужда и от нов вратар???