Отговор: GuessTheScore Борнемут -Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове GuessTheScore Борнемут -Астън Вила Отговор: GuessTheScore Борнемут -Астън Вила

#2942
Христо Станчев
Участник

Почва се.
Беналгина помага много, особено и задължително непосредственно преди спане след напиване преди или след мач на Вилата. Играчи бол, отбор ще видим.
В лицето и гъза но тоэи новият от Нант поне имаме вече и креативен зад-нападач, нещо което ни липсваше от Мърсън и отчасти Лий Хендри насам (примерно,хохо).
В последните 3 години гледам много френската Лига 1 в началото от скука, после заради такива като него. Само дето трябва да го видим лицето преди гъза.
Ясно е, че ще има промяна в схемата най-малкото заради неговото присъствие. Наистина започва ера, навивам се за добро. Нещо хубаво трябва да се случи тука за разлика от последните 20-30 години, преди да измрем поне. Положението е или-или, длъжен съм и се надявам, повръща ми се от провалени сезони. Защитата обаче е проблем, независимо от ентусиазираните от идването на Майка,Чайка и Аз англета. Там мухата си е без глава от време оно.
Специално за мача, преди да си изпия приспивния Йегер, и да напиша още идиотщини бих казал гръмко 2-4 за нашти. Струва ми се, че тази година ще станам свидетели на доста резултатни мачлета. Ще се обиграваме, но и ще се забавляваме. 2-4 за нашти. Беналгина от другата седмица.