Отговор: GuessTheScore Астън Вила-Уест Бромич

Начало Форуми Aston Villa Мачове GuessTheScore Астън Вила-Уест Бромич Отговор: GuessTheScore Астън Вила-Уест Бромич

#3045

Фен съм на Вила от дете. Такова нещо не бях виждал. Не съм и вярвал, че ще видя такава трагедия, но за съжаление се случи. Още не мога да спра да мисля за последните два мача!! Просто кошмар!!! Много пъти сме губили особено в последните години, но такъв резил и срам не е било!! Просто не знаят къде се намират. Бентеке вече го няма и това се отразява много явно вече. Санчес и Уестууд, пълни дупки, една атака не могат да организират а трябва да го правят, да, но не са Петров и Бари!!! 🙁 Бекове няма, Амави кой реши, че е много добър? Вярно има пробиви и до там. Загубихме два мача след негови грешки, явно му трябва време на момчето, за да разбере, че вече не играе във Франция. Бакуна е трагедия, Хътън се старае но толкова си може. Дано Лори да успее да направи чудото и да играе силно!!! Речардс е единствения светъл лъч до момента в тоя отбор!! Само той играе стабилно и на ниво!! Според мен там има надежда с Лескът, когато влезе във форма да направят стабилна защита. Много хора плюят Агбонлахор, но за мен той е един от малкото, който се опитва да прави нещо и да създава някакви положения. (За разлика от Синклер, който два мача просто ги гледа от близо.) Просто не може, когато той е на върха на атаката да играеш само с високи топки, но за това са виновни халфовете. ( Бентеке не е там вече)
Гузън няма какво да го виним, с тази игра пред него дори се справя добре. Все пак успя да запази интригата с Уест Бром почти до второто полувреме. За мен единствената надежда е да бъдат наложени като титуляри Траоре и Козак, Гил да заиграе по смело и да поема повече отговорност а не да играе толкова плахо, защото има талант! Верету също трябва да бъде налаган, защото и той има голям потенциал но явно му трябва малко време. Ако това стане мисля че тогава играта ни ще бъде доста по-добра и ще свърши тази мъка!!! Лошото за мен е че имам чувството, че Шърууд просто не знае какво прави и не знае какво да направи и това най-много ме плаши!!! Извинявайте ама не може да дадеш 54 мил.независимо от къде са, за нови играчи, и отбора ти да изглежда по този нелеп начин!! Това за мен е слаб мениджър!! Дано, дано греша и Шърууд да не се превърне в нов Лабърт!!
И все пак нека бъдем оптимисти!!!! Аз вярвам, че ще мине време, (Надявам се да не е късно) отбора ще се обиграе и ще започне да мачка така както приляга на този велик клуб!!! COME ON VILLA!!!!