Отговор: GuessTheScore Астън Вила-Съндърланд

Начало Форуми Aston Villa Мачове GuessTheScore Астън Вила-Съндърланд Отговор: GuessTheScore Астън Вила-Съндърланд

#3000
Койчо Койчев
Участник

Този сезон реших да прогнозирам с резултат, но очевидно не ми се получава… Добре, че не залагам при букитата иначе досега да съм надянал бетонните обувки… Иначе и аз съм на мнението на Веско, при това не веднъж съм го изразявал – дискусии тук трудно се заформят. Реално 4-5 човека си пишем, а останалите постват голи резултати… И отново ще цитирам Веско – ако няма награди, форумът съвсем ще обеднее откъм активни лица. Не че към момента тяхната активност допринася с нещо.

За мача – жалко, че Грийлиш и Траоре не можаха да вземат участие. Но и без тях създадохме положения… проблемът този път е другаде – над 20 удара и само 6 точни… Според мен Козак трябваше да замени Гестед към 60-та минута, а поне 15 минути преди края да се появи и Аю – все пак сме домакини и трябва да преследваме 3т.

Жалко, защото толкова слаб противник не знам дали ще срещнем скоро… А пък за двата им гола – първият си беше труден за спасяване, не виня вратарчето. В крайна сметка в нас беше проблема, че не реализирахме много положения, за което допринесе и пасивността на Шерууд, както Веско също отбеляза.

Гил трябва да е титуляр от следващия мач, Амави ако продължава така да играе може зимата да го изпуснем. Без тях, Грийлиш, Траоре, нападател във форма и стабилна защита може пак да се набъркаме в неприятности…