Отговор: GuessTheScore Астън Вила-Бирмингам

Начало Форуми Aston Villa Мачове GuessTheScore Астън Вила-Бирмингам Отговор: GuessTheScore Астън Вила-Бирмингам

#3057
Искрен Иванов
Участник

Гузан си е един най-обикновен средностатистически вратар. Нямаме по-добър, ще го търпим. Пък и като цяло бива. Същото се отнася и за Хътън и за Бакуна. Не са играчи за Чемпиъншип, ама не са и за топ-отбор. Излиза че са си точно за нас. Амави ми се струва че като офанзивен халф би бил по-полезен, но… Щом още от Франция го мъчат за бек, значи такъв трябва да бъде. Пък и още е млад. Вижда се че има потенциал, просто трябва да го развие.
Уестууд този сезон е неузнаваемо слаб. Основната ни двойка в полузащитата трябва да е Гана и Санчес(прогресът му този сезон е осезаем).
Сега в офанзивен план. Гил също има потенциал. Траоре трябва да го гледам в още няколко мача, че да се изкажа. Проблемът със Синклер е, че е много непостоянен, но и той за отбор от средата на тъблицата, какъвто се предполага, че трябва да бъдем, върши работа. Любимецът на всички- Агбонлахор не желая да го коментирам. Моментът в който спре да играи завинаги във Вила за мен ще бъде празник. Аю ако не друго, поне показа, че е техничар пък Рудито си е дръвце. Искам да видя Козак как ще се справи но май само с искането ще си остана.
Сега да обобщим. Мите, не съм съгласен, че сме отбор за Чемпиъншип. Така като гледам съставът, би следвало да си гравитираме някъде между 8 и 12 място. Проблемът на отборът е, че няма добър таран. От времето на Йорк не сме имали нападател способен да бележи по 20 гола на сезон (дори Бентеке не можеше). Не го усетихме при Грегъри и О“Нийл просто защото разполагахме с халфове, които бележат доста. Най-вече при О“Нийл. За какво ти е един играч вкарващ по 20 гола на сезон, когато в отбора си имаш още 3-4 способни да вкарат по 10. Не са ни лоши халфовете, но не са от класата на Даунинг, Йънг и Милнър примерно. Или пък от класата на Хендри, Тейлър, Хицълшпергер и Бари в по-близкото минало.
Все още не мога да определя дали отборът просто има нужда от още време да се обиграе или Шерууд не е достатъчно добър треньор.Надявам се да е първото. Но като цяло феновете са нетърпеливи. Особено феновете на Вила които бяха подложени на толкова страдания в последните години. Все пак искам някой да ми каже, къде щяха да са сега Ман Юнайтед, ако не бяха спечелили КНК през 91? Някой изобщо сеща ли се, че сърът тогва беше нарочен за гонене и точно този трофей го спаси? Всички знаят какво се случи след това. Ние такива успехи няма да постигнем, но е и прекалено рано да си надяваме примката и да се готвим за Чемпиъншип. Мисля че е в редът на нещата да дадем време на Шерууд до Коледа. След това ще му мислим.