Отговор: Guess The Score Хъл сити – Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове Guess The Score Хъл сити – Астън Вила Отговор: Guess The Score Хъл сити – Астън Вила

#2688
Койчо Койчев
Участник

От тук до края на март ни предстоят 7 мача, които или ще ни пратят в Чемпиъншип (където ни е мястото, за да може клуба да се оздрави – справка Нюкасъл), или ще ни оставят за още един сезон на мизерстване във ВЛ.

От тези 7 мача, 4 са срещу клубове под или до нас в класирането. Победи над Лестър и УБА са задължителни, както и поне равни срещу Хъл, Стоук и Съндърланд. Загуби срещу Суонзи и Нюкасъл ще ги преживеем. Ако това го направим, в края на март ще имаме 31 точки. Победи над КПР през април и Бърнли в края на сезона ще ни гарантират 37 точки и „велико“ оцеляване.

Залагам на такъв развой до края на сезона, че поне да има тръпка – нещо, което ни липсва от септември насам 🙂 А дали ще останем във ВЛ или не – за мен това не е важното. По-скоро клуба трябва да се оздрави и кардинални промени да се направят.

За да подкрепя горните си разсъждения, трябва да вземем точка на Хъл. Само че ще бъде много тежък мач – ако ни бият, Хъл ни минават с точка. И имайки предвид, че направиха равен на Ман $ити като гост преди няколко дни, предполагам че „тигрите“ ще летят в небесата светлосини. Надявам се на Х, но се приготвям за поредна загуба. Без вкаран от нас гол…