Отговор: Guess The Score Уест Бромич – Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове Guess The Score Уест Бромич – Астън Вила Отговор: Guess The Score Уест Бромич – Астън Вила

#2559
Койчо Койчев
Участник

И к’во като искат да играят в Европата? При МОН като играхме какво постигнахме – напъвахме се за Евротурнири, от които после да си тръгнем посрани. Трябва разумна и дългосрочна цел – мин. Топ 10 класиране всяка година, ултимативна цел да е Топ 6 (не заради Европата!), задължително преследване на едната купа (ФА Къп по-добре) и достойно представяне с младежи в другата (млечната купичка). Сума ти отбори кретат в Лига Европа и няма много смисъл от това, освен ако не си наистина корав отбор с дълга пейка, а ние не сме и няма да бъдем май. Истината е в ШЛ, но там няма как да припарим, освен ако австриеца, който дава крила, не ни купи.

Иначе за мача – един „наш“ мушморок уби всичките ни шансове за Х още в зародиш. Друго няма какво да се коментира. С 11 човека рядко сме конкурентноспособни, а какво остава с 10.

И да, приятелчета сме си с УБА от край време – може да са ни „градски“, ама ние си мразим Б’гам, а пък УБА ненавиждат Уулвс.

ПС: Митко, за какви „джордита“ говориш? Аз не виждам Нюкасъл да е намесен в горните коментари!?