Отговор: Guess The Score – Астън Вила – Лестър

Начало Форуми Aston Villa Мачове Guess The Score – Астън Вила – Лестър Отговор: Guess The Score – Астън Вила – Лестър

#2546
Койчо Койчев
Участник

Един от малкото ни атрактивни мачове напоследък. Доволен съм от борбата и желанието, което показаха играчите. Психическата устойчивост все още липсва, както и доста технически умения на нашите ритнитопковци. Но, като цяло приличахме на отбор, който спокойно може да заеме местата след 10-то, ако покаже постоянство. Не, че това трябва да е целта пред клуб като Астън Вила, но за момента май изглежда като супер постижение…

Очаквах много повече от Санчез – отново разочарова. Няма да спра да повтарям, че Грийлиш трябва да е титуляр поне 10 поредни мача – това момче има бъдеще и трябва да се развива. А пък и кинти може да ни донесе след 5-6 години 🙂 Видя се, че дори и да го метнат в средата на терена, пак дава всичко от себе си и не изглежда съвсем като изтипосан.

Н’Зогбията да го забиеш на пейката и да не го пускаш, докато не осъзнае, че това му е последния шанс в големия професионален футбол и отново да показва уменията, на които се наслаждавахме, докато беше при свраките.

Слаб мач за Клевърли – може повече. Уестууд и Ричардсън също бяха безлични, но поне не правиха глупости.

Браво на Гузан и защитата – Хътън (не само заради гола!), дръвцето Кларк, Окоре и Сисоко. Много надъхани Габи и Бентеке (въпреки пропуските).