Отговор: Относно фен клуба

Начало Форуми Основен форум Предложения Относно фен клуба Отговор: Относно фен клуба

#2898
Rumen Raykov
Участник

Аз все чаках някой друг да отговори, че да не съм първи, но тъй като явно няма желаещи, ще си кажа моето мнение.
Първо, мисля че като председател ти се справяш чудесно.
Като цяло лично аз нямам времевата възможност да допринасям с координиране, организация и т.н. За съжаление явно и от другите колеги няма голям интерес или възможност, което означава, че основната тежест пада върху теб, за което предполагам, че от името на всички мога да кажа „Благодаря!“.
Това с играта смятам, че е забавно, а и дори може да е стимул за някои хора да влизат по-често във форума. Не знам защо напоследък интересът сякаш спадна.
Членски внос трябва да има. Все пак правиш неща, които струват пари. Не си спомням колко беше за този сезон, но нещо в рамките на 20-30 лева ми звучи разумно.
Преди малко ме каниха да гледам финала с фен клуба на Арсенал и се замислих, че този сезон май изобщо не сме се събирали да гледаме мачове заедно, което е жалко. Ясно е, че е трудно да се организираме, тъй като сме от различни градове, но може би поне частта от фен клуба, която е в София (предполагам, че тук сме най-много) можем да се събираме от време на време. А може и веднъж в годината да се пробваме да направим някаква по-масова сбирка в някой по-централен град, дето горе-долу да е удобен на всички.

Това е от мен за момента. Успех довечера!