Отговор: Нов собственик и трансфери лято 2014

Начало Форуми Aston Villa Играчи Нов собственик и трансфери лято 2014 Отговор: Нов собственик и трансфери лято 2014

#2201
b
Участник

С този отбор и с този бюджет толкова – спасение накрая .

Не знам защо всички смятат Лампарт за виновен . Той общо взето си свърши работата за която е взет а тоест да ограничи харчовете и да налага футболисти които повече от половината не биха и помирисали Висшата лига при други обстоятелства .

По постове давам оценка

Гузан – великолепен на фона на защитата , но ……. няма конкуренция да се развива и подобрява или пък да стои на пейката при слаби изяви .

Защитата :
Влаар колкото и да го хвалите и да е най стабилния защитник при нас си е рисков играч правещ задължително по 3 безумни прояви на мач довеждащи до гол .

Много надежди имах към Окоре но контузията не ми дава отговор за качествата му .

Останалите даже няма и да ги изброявам абсолютни бастуни , може би Лоутън единствено става но няма постоянство .

Полузащита :

Фабиан Делф последния подарък от Мартин Онийл които е при нас и който е на доста прилично ниво да не казвам че направо блести , млад переспективен напълно вписващ се в политиката ни .

Уестууд също е за Висша лига другите са пълнеж .

Нападение

За най добрият ни играч няма какво да се каже освен великолепен и световна класа -Бентеке .

Козак не ми харесва гледах го с България няма такова дръвче той лично имаше 4 положения тогава самммммммммммммммммммммммммммммммммммммм и нищо . Но да скача може това му е играта на него .

За Сашко няколко думи – пълен бездарник, петички си прави , стреля към тъча , не подава , но ме успокоява факта ако му дадат шанс че и Стенли бе слаб в първият сезон .

И накрая за моя любимец Габи – много бяга ,много мускул натрупа, много енергия струеше от него ама няма голове а той е нападател , много зле през сезона .

Който и да ни вземе ще трябва сериозна реорганизация трябват ни футболисти на доста постове .

Бари + Лескът би било чудесно , и ако вземем някоя машина за голове да вкара 10 гола ще сме ок , само с Бентеке няма да стане