Отговор: Летни трансфери 2015

Начало Форуми Aston Villa Играчи Летни трансфери 2015 Отговор: Летни трансфери 2015

#2910
Койчо Койчев
Участник

Клевърли ще ни липсва. В началото не започна особено убедително, но може би това е нормално – нов клуб, нови съотборници, т.н. След това обаче се превърна в основен играч – може би 3-4-ти най-важен за нас. Изключително много ме е яд, че не може да се преборим с Евертън за играч.

Изглежда, че Вайман ще поеме към Дарби – поне няма да се мести надалеч 🙂 Жалко, защото все още е млад, а така и не се намери някой да развие напълно потенциала му. Не, че щеше да стане животно, ама все пак би могъл да бъде приличен нападател за отбор от средата на ВЛ.

Относно цитирания по-горе бек на Хъл – признавам си, че не съм гледал мачове на тигрите този сезон и не познавам Робъртсън. Доверявам се на Ръкавиците на Спинк – дано наистина стане хит следващия сезон 😉

ПС: Продажбата на клуба изглежда е напреднала – http://www.bbc.com/sport/0/football/33053539 . Казва се, че Пол Смит вече е извън картинката и има нов екслузивен купувач, т.е. само той ще може да предложи сума на Лърнър и да приключи сделката (ако хамериканеца е доволен от $$$) в следващите 6 седмици. Жалкото е, че не знаем кой е новия играч.