Отговор: Играч на мача -Фулъм : Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Играчи Играч на мача -Фулъм : Астън Вила Отговор: Играч на мача -Фулъм : Астън Вила

#1647
Христо Станчев
Участник

Бакуна не е виновен, момчето, че не е стабилен десен защитник. Самото му телосложение, крачка и т.н. до спиране на топката ако щете, говори за дясно, ама крило. Какво прави отзад в поредица от мачове, специалиста с очилата да сяда и да пише.
Колкото до Светата нелепа троица, където сте ми ги наредили за играчи на мача, не знам откъде да започна. Няма и да започвам, само ще свърша с това, че поне единия родител на Кларк е пожарникарска стълба, на Бейкър водосточна тръба на хлебозавод, а на тоталното футболно недоразумение Хърд очевидно и двамата са кенгурута. Да го освобождават докато е време, да може да учи нещо или да хване занаят, че трудно ще изхранва семейство с „футболните“ си качества. Прибавям и афинитета към чашката, ако вече не и бутилката и спирам.
Към тия хубавци прибавям и Вайман ли е къв е – в доклада специалиста с очилата да напише и защо тази футболна карикатура, нападател при това, постоянно се мотае, крие, пък е с абсолютно свободна роля, във функцията си на викащ и изискващ пасове невидим.
Надявайки се да съм не съм обидил никого различен от гореизброените футболистчета, много трудно ще изброя чак трима за днес, но:
1. Делф – блъска се там и се стараеше да владее топката и подава точно, бореше се когато сгрешеше и направи на Бербатов веднъж мрежичка, веднъж вратовръзка и по нос.
2. Габи – без него не сме нито Астън, нито Вила. Единствения ни 100% -ов футболист и лидер. Даже попрекали, като нареди Бакуна и родата му второто полувреме.
Дотук взехме каквото можахме, не остана кой да ни подценява, и ако много скоро не заиграем подобие на някакъв правилен футбол, специалиста с очилата, на който му се присънва модела Дортмунд, да я вади от джоба и да я подписва.