Отговор: Играч на мача Ливърпул vs Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Играчи Играч на мача Ливърпул vs Астън Вила Отговор: Играч на мача Ливърпул vs Астън Вила

#1845
Веселин Добрев
Участник

Първата част беше прекрасна за нас. Не само заради играта, но и заради попаденията.
Добре, че Лукас се контузи, иначе можеше и да загубим. Защитата ни не беше стабилна и се огъваше, когато я поставеха под натиск. Добре, че полузащитниците пред нея свършиха добра работа и пресираха и отнемаха топките далеч пред наказателното ни поле.
И според мен Ламбо сбърка с пускането на Холт. Трябваше ни бърз играч, а не таран. Може би Олбрайтън бе по-добрия избор. И какво правеше Бакуна като десен защитник, при условие че имаме Лоутън?!
Габи направи страхотно полувреме. Бентеке също много се стара. Бертран се представи страхотно с/у Стърлинг по лявото крило. Влаар почти безгрешен, но без някакви блестящи изяви.
Най съм впечатлен от Делф като цялостно представяне. Много спечелени борби, активен, задържаше топката, единствен от Вила се наемаше да преодолее противник, вместо да се обърне и да подаде назад. Дори се опитваше да стреля отдалеч.
Раздвоен съм м/у Габи и Делф. Ще гласувам за Делф, защтото ми се струва, че второто полувреме Ливъра доста затвориха празните пространства и дори и да беше играл, Агбонлахор едва ли щеше да има успехите от първото.