Отговор: Играч на мача Астън Вила – Уест Бромич

Начало Форуми Aston Villa Играчи Играч на мача Астън Вила – Уест Бромич Отговор: Играч на мача Астън Вила – Уест Бромич

#1876
Веселин Добрев
Участник

Ще си позволя да направя лек разбор на отбора за конкретния мач.
Започвам с негативите – Кларк прави страшно слаб сезон и се моля Окоре да се възстанови по-скоро. Много слаба координация с Влаар, което ни коства попадения всеки мач. Вчера беше върха на цирка, когато се сблъскаха, за да позволят изравнителния 3-ти гол на УБА. Мисля, че дори Бейкър би играл по-стабилно от Кларк. Влаар индивидуално се справя добре, но несработването с Кларк оставя ужасни впечатления за центъра на защитата като цяло. Прави ли ви впечатление, че след връщането на Влаар в отбора, нямаме чиста мрежа. Нещо, с което Ламбо гордо парадираше есента.
Бакуна – не знам как ПЛ въобще е решил да купи този младеж. Готов съм да се обзаложа, че ще си отиде заедно с него от клуба. Друг не би го изтърпял. Същото и за Сила – голям удар на пазара. От всички елитни френски клубове никой не успя да забележи гениалността на тази черна перла. Единствен Ламбо от Англия го прозря и веднага го привлече. Какви будали били тези французи 😆
Ел Ахмади – голямо препускане по десния фланг, никакъв ефект в/у играта.
Делф наистина прави добър сезон и ако има още един полузащитник от неговата класа, ще прогресираме. Автоголът му не беше толкова липса на ориентация, колкото сремеж да се помогне на защититата. Там вина носи повече Лоутън, който допусна центрирането. Делф просто имаше малшанс.
Като заговорих за Лоутън, аз съм доволен от играта му с изключение на горната забележка.
Бертран – най-добрия ни защитник в мача. Какъв късмет да го привлечем!
Ваймън както обикновено не блестеше. Неговата сила е играта без топка и последните мачове започна да намира себе си.
Бентеке първото полувреме пожъна успехи, но през втората част за високите топки с него скачаха още двама от съперниците. И го обезличиха.
Смените на Ламбо с нищо не помогнаха на играта. Напротив, така пренареди отбора, че съм повече от щастлив че не инкасирахме гол в края. За какъв чеп Бакуна остана краен защитник, а Бертран изпратен в полузащитата? Неадекватно.

1. Делф
2. Бертран
3. Лоутън