Отговор: Дарби Каунти-Астън Вила

Начало Форуми Aston Villa Мачове Дарби Каунти-Астън Вила Отговор: Дарби Каунти-Астън Вила

#3575
Веселин Добрев
Участник

Gardner и Westwood са най-лошата комбинация полузащитници. И двамата са в трагична форма, неориентирани и безидейни. Правилно се купиха нови хора на техните позиции, да видим какво ще покажат те. Ще бъда щастлив, ако Westwood бъде продаден, но с тези негови игри шансовете намаляват.
Аз за Edinak – не знам какво си мисли РДМ. Да подпишеш за 3 год с 32 годишен играч? Супер безперспективно.
Защо ляв бек не играе Бенет, след проваления трансфер? Този Сисоко е една бавна и тромава маймуна, която едно качествено центриране не може да достави. Бакуна за мен се справя по-добре от Хътън, макар че и той има голям брак в центриранията. Аю продължава да е същата лакомия, която не бележи и скоро може да настъпи момент в който другите ще спрат да му подават. Обаче е най-техничния играч в отбора за момента и нищо чудно да отиде в PL. Kozak беше неузнаваемо слаб, не знам дали ще получи титулярно място следващия мач. Логично търка резервната скамейка. Грийлиш, МакКормак, Честър, Джиолини и Елфик бяха над средното ниво, но 5 човека отбор не правят.
Логично не победихме. В момента играем футбол, който ще ни позволи да оцелеем, но не и да се класираме сред първите 6. Сегашната ни позиция отразява реално силата на отбора. Недоумявам изказванията на РДМ, че отбора имал напредък. Всичко май е прах в очите…