Събиране на фен клуба

Дата/Час
Date(s) - 30/09/2017 - 01/10/2017
Цял ден

Категории


На 30 септември и 1 октомври ще се проведе финалния турнир на Каменица Фен Купа. Имаме покана от организаторите за демо мачове срещу други фен клубове. На турнира ще има томбола ,в която ние ще участваме с фланелка на Астън Вила и автограф от Джон Тери-дано някой от вас да я спечели. Желанието е да се съберем в красивата Стара Загора, да се опознаете,да вземем решения касаещи фен клуба ни и да участвате или да подкрепяме  отбора.

Желателно е до 1 септември да знаем колко то вас ще присъстват и колко ще участват в мачовете, за да направим резервация на хотел и ресторант . За повече информация търсете председателя на фен клуба Димитър Бонев.

 

3 коментара

  1. Димитър Бонев says:

    Два мача ще се играят.Участват отборите и на Галатасарай, Арсенал и Ливърпул.Хотела е близо до стадион Берое и цената е 20 лв на човек.

  2. Димитър Бонев says:

    Турнира на „Каменица“ ще бъде открит на 30 септември в 11.00 ч. Нашите мачове на фен клубовете ще започнат в 11.30 ч. така ,че е желателно всички да присъстват на откриването.Финала и дузпите за 3-4 място ще се изиграят непосредствено преди големия финал на турнира. Тогава ще има награждаване и теглене на томболите на турнира.

  3. Димитър Бонев says:

    Последната корекция. На откриването ще се тегли жребия а мачовете ще се проведат в неделя преди полуфиналите. Вечерта ще се съберем в заведението “ При кмета „.

Вашият коментар