Весели празници

Скъпи членове на фен клуба на Астън Вила във България,

Обръщам се към всички Вас с най-искрени чувства в навечерието на Рождество Христово и настъпващата 2017 година. Изпращаме още една година на радостни мигове и разочарование, поставихме начало на ново изпитание да продължим да подкрепяме нашия отбор и очакваме да го видим там където му е място- при силните в най-силното и непредсказуемо първенство и в Европа.

В навечерието на Рождество Христово нека не забравяме ценностите, които ни обединяват. Да бъдат смирени душите ни. Да обичаме повече. Да се радваме на малките победи в делничния и почивния ден. Да проявяваме разбиране към другите отбори и техни привърженици . Да вярваме в собствените си сили и в доброто. Духът на вярата и надеждата – това е духът на Коледа!

Днес, в навечерието на светлите празници, си даваме сметка колко сила има в нашите задружни действия. Как енергията и добрите помисли на всеки един могат да преобразят средата около нас и да ни сплоти. Тя ни прави по – щастливи и ни дава упование, че ни предстоят по – хубави и емоционални моменти. Това си проличава във вашите прогнози и увереност към ръководството, мениджърите и футболистите на нашия любим клуб Астън Вила.  В дух на благодарност за всичко, което постигнахме заедно през изтичащата година и в очакване да се изпълнят всичките ни надежди за новата 2017 г. бих искал да ви пожелая весели празници.

Бъдете здрави и щастливи!

Благословена Коледа!

Мирна, щастлива и благополучна Нова 2017 година!

Председател на клуба :  Димитър Бонев

Вашият коментар