Членство в клуба 2015-2016

Докато си почивате или планувате отпуските, можете и да се запишете при нас .Чака се да излезе банковата сметка към клуба, на която можете да преведете  членския си внос. Членския внос е :
За пълнолетни: 25 лв; включва карта за членство и гривна към фондацията на Стилиян Петров.
За пенсионери: 10лв; включва карта за членство и гривна към фондацията на Стилиян Петров.
За непълнолетни: безплатно; включва карта за членство.
За социално слаби и инвалиди: 10лв; включва карта за членство и гривна към фондацията на Стилиян Петров.

Който се е включвал към нашите мероприятия през изминалия сезон и си е взел гривна, таксата му автоматически се намалява с пет лева.За семейства има намаление на таксата и тя е 30 лв.Отделно към картата е възможно и да има включени  и артикули на фен клуба.
Всички записали се автоматически се включват в играта „Guess The Score“ ,която се провежда във форума на сайта ни.Тази година наградите пак ще са три, но ще бъдат още по-атрактивни.Първото място ще бъде  фланелка,подписана от всички футболисти,второто място ще е ръкавици На Астън Вила подписани от двамата ни вратари а третата ще е подписана топка.Ще има награда и за най-много познати точни резултати. В момента се изработва и купа на която ще бъдат изписани досегашните победители – Йордан Атанасов и Румен Райков. Който стане три пъти  сезонен победител в играта ни ще спечели купата.
Предвиждат се минимум три посещения на мач на „Вила Парк“ ,които ще изберем след като бъде изтеглена програмата на Висшата Лига.Със сигурност единия мач ще е последния домакински.
Запазват се 25-те % отстъпка при закупуване на фен артикули за членовете на фен клуба.Знаете че всеки член придобива правото на среща с легенди на Астън Вила преди всеки домакински мач в „The Holte“ както и намаление при обиколка на митичния „Вила Парк“.Също така по ваше желание можем да се сдобием и с билети от Световното Първенство по ръгби, която ще се проведе през септември в Англия и Уелс и „Вила Парк“ е домакин на мача -Австралия : Уругвай на 27 септември.

 

Вашият коментар