Честърфилд – Астън Вила

Още в 6-та минута играчите на Честърфийлд ликуваха, след като Тенади Дариква откри резултата. В минутите след това бирмингамци се активизираха, а Тонев се опита да покаже качества във времето, в което беше на терена.
Той създаде една опасност в 30-та минута, но Греъм Бърк не успя да реализира положението. Малко преди края на полувремето самият българин се озова на стрелкова позиция, но не успя да засече хубаво подаване към него.
За сметка на това Честърфийлд реализира втори гол преди почивката. Сам Хърд направи 2:0 в 43-та минута и даде доста поводи за размисъл на мениджърския щаб на Вила след първите 45 минути.  Тонев беше един от заменените за началото на втората част и промените сякаш дадоха резултат, след като младата ни надежда Джак Грийлиш намали на 1:2 в 51-та минута.  Дори в последните минути остана време Честърфийлд да направи преднината си отново два гола. В 85-та минута Сам Морси се разписа, за да оформи крайното 3:1 и даде поводи за размисъл на мениджъра ни Пол Ламбърт.

Относно бъдещето на Тонев, агентът му Антъни Раво сподели-„След последните спекулации искам да кажа за бъдещето на играча искам да кажа, че Александър има договор с Вила и е играч на този клуб. Ако има промяна в статуса му, медиите ще бъдат уведомени. Задачата пред Александър е да бъде здрав, да тренира на 100 % и да се подготви по най-добрия начин за сезон 2014/2015“.
Състава на Астън Вила – Guzan, Lowton, Herd, Donacien, Bennett, Gardner, Johnson, Carruthers, Burke, Tonev. Robinson. Резерви: Given, Bacuna [за Lowton], Okore [за Herd], El Ahmadi [за Gardner], N’Zogbia [за Tonev], Grealish [за Burke ], Stevens [за Bennett].

Вашият коментар