Том Клевърли под наем

След като транфера беще сигурен изведнъж се появихан някой усложниния- агентът на футболиста искаше заплатата му да бъде 80 000, 60 000 паунда на седмица, после пък се включиха във борбата за подписа му Евертън и Хъл Сити.
Двата тима се разбраха за трансфера на играча буквално минути преди затварянето на прозореца в 1:00 часа тази сутрин българско време. Тъй като обаче нямаше официално разрешение от ръководството на Висшата лига за сделката, то трябваше да бъде изчакано.
След дълго заседание и преглед на цялата документация, шефовете дадоха зелена светлина на сделката. Така Клевърли подписа договор до края на сезона, в който обаче има и някои условности.  В него има клауза, според която Манчестър Юнайтед може да го вземе обратно през зимния трансферен прозорец. Тя обаче ще бъде задействана, само ако от Вила решат да не го купят през януари.  „Червените дяволи“ имат договор с Клевърли до 30 юни 2015 г., така че ако искат да вземат някакви пари от него, ще трябва да се надяват бирмингамци да го купят през зимата.Том има 13-сет участия в националния отбор на Англия и още пет за олимпийския отбор.

 

Вашият коментар