Тайната е разкрита..

Феновете на Вила разбраха защо Пол Ламбърт привлече младия талант, след двата му брилянтни гола от пряк свободен удар срещу Манчестър Сити и Кардиф.

Бакуна призна : “ Майка ми беше в мача на Манчестър Сити и каза преди мача с Кардиф , че тя има добро чувство, че мога да отбележа отново  и затова  ще присъства. Тя ще идва на мача с Уест Бромич  , така че тя е едина щастлив поличба .

“ Бях толкова щастлив от себе си за гола срещу Ман Сити , защото това е като мечта да вкарам гол от свободен удар и спечелим .

“ Преди това не бях много популярен и хората не ме разпознаваха , но след този гол хората започнаха да ме спират и поздравяват. Това е хубаво и че хората  споменават   и за свободните ми удари . Казват, че „..тези свободни удари са невероятни .“

Бакуна , който се присъедини към Вила от холандския клуб Грьонинген за сделка от £ 1,000,000 , добави: „Хората ме сравняват с Дейвид Бекъм, но аз не искам да се сравняват моите свободни удари с никого.

“ Аз просто искам да бъда себе си. Мисля, че всеки трябва да изпълнява свободните удари по свой собствен начин .

„Започнах да изпълнявам свободни удари , когато бях млад и аз просто продължих да се уча . Започнах да се опитвам и в последния ми клуб Грьонинген . Това не е нещо, което съм научил изцяло , но   ще трябва да продължа да изпълнявам и тренирам много.

„Аз оставам след  тренировка да практикувам и някои допълнителни свободни удари ,което е добре за мен, ако искам да бъда добър професионалист.

“ Очевидно е и вече знам, че всеки път, когато има  фаул хората ще очакват добри неща от мен .

„Двата свободни удари които отбелязах за Вила са доста сходни , но имат различни стилове и различни начини на изпълнения.

„Аз мога да  удария по-силно или да фалцирам топката. Това зависи от ситуацията .

 

Е, ще очакваме с нетърпение следващите изпълнения на Бакуна.

Вашият коментар