Пътят към Чемпиъншип е отворен

Пол Ламбърт панически беше сглобил състава, в който се „открояваха“ петима защитници, трима полу-защитници и трима нападатели, начело с Грант Холт. Бентеке , Габи и Делф не играха поради контузии. Никаква идея за промяна на схемата или на играчи.Тонев отново беше на резервната скамейка.

Мачът започна добре за отбора ни ,но нямаше кой да реализира положенията. Отбора на Фулъм се беше прибрал в своята половина и рядко нападаше и то когато нашите защитници начело с Бейкър грешаха.Само Олбрайтън и Лаутън се включваха епизодично по дясното крило, но центриранията им не достигаха то тромавия Холт.

През второто полувреме  гостите засилиха нападението си с Родаега и Дежаган и това даде резултат.При една контраатака Ричардсън остана сам и необезпокояван откри резултата. Сашко Тонев се появи в игра на мястото на Джо Бенет и с това засили атаката на Вила .Негов фалцов удар беше избит с мъка от вратаря на гостите Стоксдейл. При изпълнението на ъгловия удар топката поподна в Холт, който отбеляза с глава първия си гол за Астън Вила. И двата отбора се вкопчиха в здрава битка за трите точки, заваляха и картоните. При една контра на гостите удар на Родаега беше спасен на голлинията от Матю Лоутън но в 85 -та минута той не сбърка и донесе безценни три точки за своя отбор.

Отбора на Астън Вила продължава с пропадането си и не е случайно, че преговорите за удължаване на договора на мениджъра Пол Ламбърт са ЗАМРАЗЕНИ…

Вашият коментар