Продажбата на Вила продължава + нови трансферни слухове

Английската преса е надушила, че Лърнър отново предлага клуба за продажба – след пропадналите преговори с един консорциум, сега Ранди се опитва да продаде Астън Вила на американска компания (името все още не се споменава). В същото време някакъв бразилски консорциум също бил заинтересован от възможността да придобие славния бирмингамски клуб.

Трансфери:

-Вила иска да вземе под наем младото крило на Барселона Adama Traore. Друг британски отбор, желаещ да ползва услугите на 19-годишния играч, е Стоук. „Грънчарите“ са се опитали да привлекат Traore в последните 3 трансферни прозореца, но все неуспешно. Освен под наем, се говори, че Adama Traore може да бъде купен за около 7 млн. паунда, но с опцията Барселона да си го купи обратно след време.

-Али Сисоко се очаква да отиде под наем в Порто за целия сезон. 27-годишният защитник игра за Порто, преди да отиде в Лион.

-Гари Гарднър може да отиде под наем в Нотингам Форест за целия сезон. 23-годишния оолузащитник вече игра там през миналия сезон. Изглежда, че Шерууд се опитва да разчисти място на ново привлечените Idrissa Gueye и Jordan Veretout.

kkoychev

Вашият коментар