Потънахме.Г-н Лърнър доволен ли сте?

Срещата започна обещаващо като до 20-ата минута владеехме по-често  топката и отправихме три удара към вратата на Норич, но Руд се намесваше с вещина.Реми Гард беше избрал схема с петима в полузащитата,  която носеше успех при образуването на атаки но само с Аю на върха на атаката, нямаше как да отбележим гол. Домакините рядко поглеждаха към нашата врата и се проваляха в организирането на атаки. При една грешка на Хътън в 24-ата минута обаче, топката попадна в Хоусън който с мощен удар откри резултата. Гола вдъхнови домакините и те започнаха по-често да поглеждат към вратата на Гузън.

Второто полувреме в игра се появиха Траоре, Грилиш и Гестед но си пролича некадърността на футболистите ни. Нямахме нито една атака която да застраши Руд  а когато Траоре владееше топката и решеше да комбинира с някого, не биваше разбран, като най-често това беше Гестед.Аю започна за играе самостоятелно а Грилиш въобще не се забелязваше..Отново след грешка на Хътън, топката попадна в Мбокани ,който с глава оформи крайното 2-0 .В края на мача се стигна до грозни сцени, от които жълти картони получиха Ричард и Уестууд.Единствените които заслужават някаква добра оценка за играта си в този мач бяха капитана Мика Ричардс и Кларк Всички останали бяха под всякаква критика.

 

 

С този отбор можем да постигнем нещо невиждано -да имаме най-малко точки в края на сезона във Висшата Лига.От ръководството въобще да не вадят пари през зимния трансферен прозорец а да започнат да разпродават футболистите и да обиграват младежите за долната дивизия.Видя се че тези футболисти не са за това ниво, мениджъра също няма представа за качествата на играчите.Така политиката да се печелят пари от клуба ни изхвърли от лигата на най-добрите отбори. Сега доволен ли сте,г-н Лърнър ?

 

 

Вашият коментар