Последни транфери

Кристиян Бентеке е роден в Конго и е на 22 години,национал на Белгия (прави своя дебют срещу България през май 2010 год. когато падаме с 1-2 ) и е играл за отборите на Генк , Стандарт Лиеж и под наем в Катридж. За изминалият сезон е отбелязал 16 гола а от началото на белгийското първенство- пет гола .За него Ламбър казва“ Той е млад, доказан  и амбициозен играч. Той е различен тип играч, какъвто ние нямаме тук – висок , с добра физика и бързина“. Самият играч добавя – „Астън Вила е клуб с традиции , а освен това футбола в Англия ме привлича. Мога да играя на различни места в атаката и много се радвам, че ще играя с Бент и Агбонлахор които са отлични футболисти и нямам нетърпение да започна „. Е , ние също нямаме търпение и дано те гледаме срещу Нюкясъл.

Ашли Уестууд е полузащитник и е на 22 год. и идва от отбора на Крю Александра. За сезон 2011-2012 е вкарал 6 гола в 46 срещи на клуба от Лига 1. „Той е капитан на футболния си клуб  на 21-годишна възраст,  и мисля, че това казва нещо голямо за качеството на Ашли, отговорността ,която е взел на раменете си и  темпераментта му, плюс самочуствието което притежава – той е наистина  добър играч“, заяви Ламберт.

Третото ново попълнение – Джордан Бовари , Пол Ламберт описва  като “ закален във битки  и е за в бъдещето“, тъй като 21-годишният нападател подписа за три години договор, който ще го задържи във Вила до края на сезона 2014-15 год.Ламбърт коментира за него „Джордан  е добър играч. Има много талант в него и той може да изненада много  хора“, каза.“Той е добро момче, той е силен и мощен. Той е играл над 100 мача на първенство по футбол, така че той е закален в битки. Той е за бъдещето, но ако той върви нагоре в развитието си както аз си  мисля, ще стане перфектен  футболист“.  Бовари  изигра 40 мача за Честърфийлд в Първа лига миналия сезон и направи осем участия в турнирите,  вкара 12 гола във всички състезания , този сезон е изиграл три мача и е отбелязал 1 гол .

 

Вашият коментар