Отстранихме Биримингам

Вила се наложи с 1:0 и прескочи третия кръг за Купата на Лигата – Кепитъл Уан Къп.Голът на победата донесе Руди Гестед в 62-ата минута. Мачът бе слаб през първото полувреме, с по един точен удар в двете врати, но без попадения.На терена имаше повече борба и груби изпълнения отколкото футбол.Особенно деини в това бяха Агбонлахор и Кларк.  След паузата, темпото доста се вдигна, и двубоят стана доста по-оспорван. Влизането на Грийлиш и Аю на полувремето промени сериозно подхода на Астън Вила, и доведе до успеха.Аю показа защо е бил харесан от Шърууд и с финтовете си тормозеше защитата на гостите а Грилиш показа характера и мотивацията, който липсваше в нашите играчи.
В 62-та минута дойде и голът на Руди Гестед, който раздели двата отбора. Страхотна комбинация, и центриране на Амави отляво намери Гестед на близката греда и оттам той с глава реализира, и хвърли в екстаз трибуните и съотборниците си.
В 75-та минута фантастичен шанс се откри пред Магома, но той стреля слабо в ръцете на Гузан. В заключителните десетина минути Астън Вила пък бе тимът, който можеше да си подпечата успеха, но няколко пропуска чрез Грилиш,Синклер и Верету запазиха драмата до последно.

Вашият коментар