Обръщение на мениджъра Пол Ламбърт

 

Няма съмнение, че неразделна част от това, което искам да направя тук, е да се привлекат много повече зрители  и да направим, така че „Вила Парк“ да стане едно място с  жизнена и вълнуваща атмосфера. През първия ми ден ме разведоха из Вила Парк и аз бях в състояние да оценя за първи път истинския мащаб на стадиона. Това е едно  впечатляващо място  и, ако ние работим усилено и нещата тръгнат нагоре аз вярвам, че можем да направим този клуб толкова успешен, колкото всички ние искаме да бъде.

Ние имаме някои интересни млади играчи в този футболен клуб а също и  някои много завършени и опитни играчи. Те ще се нуждаят от здрава ръководна ръка през предстоящата кампания. А след  отварянето  на летния трансферен прозорец ние приехме и  трима нови футболисти в отбора – Брет Холман, Карим Ел Ахмади и Мат Лоутън. С опита си на клубно и на международно равнище, Карим ще подобри нашия отбор, а надявам се и Брет да направи същото, докато Мат има потенциал да бъде наистина добър играч.

От първите ми няколко седмици тук, имам усещането, че в клуба цари едно наистина добро настроение и  ние искаме то да се пренесе в сезона и след това през цялата кампания. Веднага след като прекрачите прага, вие осъзнавате,  че сте в голям клуб и това е предизвикателство, което  очаквам с нетърпение. Аз не съм обезсърчен от това, аз съм решен да го приема  и в клуба, това трябва да бъде отношението, което да ни води напред.

След като играем срещу Бъртън Албиън в събота, отиваме  в САЩ за мачове срещу Филаделфия Юниън, Чикаго Файър и Портланд Тимбърс, всички те ще бъдат на разположение на AVTV. Ние ще играем  също срещу  Питърбъро, Нотингам Форест и Вердер Бремен, а след това сезона ще открием сезона  в Уест Хям. Повечето от феновете ще могат  да видят отбора на живо в мача срещу  Евертън на „Вила парк“, на 25 август, когато ние ще разчитаме  на вашата невероятна подкрепа. Позволете ми отново да изразя моята благодарност за вашата лоялност. Също като вас, аз гледам напред с оптимизъм и силно чувство на гордост в очакване на предстощщия сезон.

Paul

 

Вашият коментар